To je to što me zanima!

Novi Astral: Veliki vodič kroz kristale koji iscjeljuju i čakre

Donosimo sve o kristaloterapiji i čakrama, recepturi za ljekoviti indijanski čaj koji ubija i najteže bolesti, seksi horoskopu, theta healingu Bibe Car, a darujemo i prilog s križaljkama...
Vidi originalni članak

Kristali posjeduju iscjeljujuća svojstva, a u najnovijem broju Astrala stručnjaci otkrivaju kako ih izabrati, energizirati i programirati te osloboditi njihove ljekovite vibracije. Donosimo i veliki vodič kroz sedam glavnih čakri u tijelu te objašnjavamo kako prepoznati kad su blokirane, ali i kako pokrenuti moćne energetske vrtloge.



Osim velikog horoskopa za sve znakove u ožujku, zabavite se i uz veliki seksi horoskop. Iscjeliteljica, tarot majstorica i praktičarka Biba Car samo za Astral otkriva svoju životnu priču, donosi tajne recepture za ljepotu i zdravlje te objašnjava sve o theta iscjeljenju.

Pripremili smo i inspirirajuću priču o Nicku Vujičiću, propovjedniku koji nema ni ruke ni noge, ali koji svojim savjetima i lekcijama vraća nadu i vjeru u život.

Ako vas zanima zdravlje, ne propustite iskustvo pisca Tya Bollingera, koji je saznao tajnu indijansku recepturu za liječenje raka, a pripremili smo i maske od meda koje su bolje od krema protiv bora, recepte za jako srce, kako napraviti fini domaći kruh te spriječiti alergije.

Vera Čudina piše o unutarnjim ranama, Mevludin odgovara na vaša pitanja, Vesna Narat analizira vaše natalne karte, a Mirela Marković čita iz dlana. Astral je na svim kioscima od 28. veljače 2019. 

IMAMO SE ČIME POHVALITI: Francuzi prvi po veličini 'alatke' u Europi, a gdje su Hrvati?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare