To je to što me zanima!

Novi broj Astrala otkriva tajne iscjeljenja tijela, ali i duše...

Iscjeljenje: Čitajte što su vam sve zvijezde pripremile i što vas očekuje u kolovozu, kako možete unijeti sklad u dom i koji su sve mogući uzroci psihosomatskih bolesti
Vidi originalni članak

Novi broj Astrala, najboljega astrološkog i ezoterijskog mjesečnika u Hrvatskoj, donosi vam mjesečni horoskop za sve znakove i veliki astroprofil Lava. Saznajte kako razotkriti uzroke psihosomatskih bolesti te iscijeliti dušu i tijelo. Iz novog Astrala naučite sve o drevnoj kineskoj vještini feng shuiju te unutarnjim uređenjem unesite sklad u svoj dom. Otkrijte što ste prema keltskom horoskopu te kako keltski druidi od davnina vide vašu osobnost. 

Astromedicina vam predstavlja vodič kroz zdravlje za sve horoskopske znakove i pomaže vam da prepoznate svoje slabe točke na tijelu. Ako nikad niste čuli za ksenoglosiju, iskoristite priliku te u kolovoskom Astralu pročitajte je li moguće iznenada progovoriti strani jezik. Ljubitelji misterija uživat će u pregledu najvećih svjetskih čudesnih događaja, od nestanka Atlantide do Kennedyjeva ubojstva. A zanima li vas egzorcizam, Astral ima poslasticu za vas. 

Potražite novi broj Astrala ovog četvrtka na svim kioscima za samo 14,99 kn. 


Idi na 24sata

Komentari 27

  • Urban_Lady 27.07.2013.

    hmm

  • Stella81 24.07.2013.

    za to što mene boli nema iscjeljenja...fala i doviđenja!

  • twinsi2 24.07.2013.

    Našla sam iscijeljitelja svoje duše:))još moram onog drugoga:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare