To je to što me zanima!

Novi hit: Plutajuće kino s čamcima na vodi dolazi u Pariz!

S obzirom na pandemiju korona virusa, u Francuskoj će se održati ljetno kino na vodi koji, osim što djeluje vrlo atraktivno za posjetitelje, poštuje i epidemiološka pravila socijalne distance
Vidi originalni članak

Paris Plages, godišnji događaj koji organizira francuska prijestolnica, tijekom ljeta stvara privremene plaže duž Seine i Bassin de la Villette. Kako bi proslavio taj događaj i nedavno otvaranje kina u Francuskoj nakon karantene zbog koronavirusa, lanac kina Mk2 u suradnji s Häagen-Dazsom planira otvoriti 'Cinéma sur l'Eau' (Kino na vodi).

Tako će 18. srpnja u 19.30 sati u Parizu 150 mještana moći gledati film 'Le Grand Bain' - komediju o grupi muškaraca koji pokreću sinkronizirani tim za plivanje, a film će se gledati na 38 električnih brodica koji plutaju po vodi.

Prema priopćenju za javnost iz PR agencije Agencije Spark, u svakom će se brodu biti četiri do šest osoba, a takve grupe bit će uglavnom formirane od članova obitelji ili prijatelja uz poštivanje socijalne distance. Također, još 150 ljudi moći će pogledati film s ležaljki na kopnu. Parižani mogu rezervirati besplatne karte od 7. do 15. srpnja, piše Insider.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare