To je to što me zanima!

Novi hit trend na društvenim mrežama je frizura 'wolf cut': S ponosom ju nosi i Billie Eilish

Riječ je o pomalo divljoj i razbarušenoj, cool i opuštenoj kosi koja podsjeća na shaggy vrhove uz šiške u stilu zavjesa, osim što je dužina skraćena
Vidi originalni članak

Od nedavno su se u modu vratile popularne frizure osamdesetih godina prošlog stoljeća poput shaggy i fudbalerke, a novi trend koji je poharao TikTok i obara rekorde gledanosti je spoj ova dva trenda. Takozvani 'wolf cut', stil slojevito i kratko ošišane kose koja čini nam se, vrlo često nastaje u kupaonicama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na TikToku svakodnevno možemo pronaći bezbroj videa avanturista koji si sami šišaju kosu kako bi dobili izgled wolf cuta, a nisu mu mogle odoljeti ni slavne zvijezde poput Billie Eilish i Miley Cyrus. 

Riječ je o pomalo divljoj i razbarušenoj, cool i opuštenoj kosi koja podsjeća na shaggy vrhove uz šiške u stilu zavjesa, osim što je dužina skraćena.

Billie Eilish je svoj blond wolf cut pokazala na Instagramu, a mnogi su se oduševili.

Ono što je potrebno kako bi se s ovom frizurom postigao što bolji efekt jesu proizvodi za kosu; od pjene preko laka pa sve do pudera za volumen jer kako bi ekipa na TikToku rekla: 'The chunkier, the better', ova frizura mora biti divlja i razbarušena!

Na Pinterestu se hashtag wolf cut mahnito pretražuje, a potražnja za tim pojmom porasla je za čak 75 posto, dok je na TikToku pregledan više od 546 milijuna puta. 

Ova frizura izrazito je praktična za ljeto i tropska putovanja jer ćete uvijek izgledati uredno ali razbarušeno.

Wolf cut također možemo opisati kao namjerno neuredan i 'uštogljen' stil, poput vučje grive, kojeg bez problema sami možete napraviti, čak i kod kuće kada vam je dosadno. Dobro stoji i na ravnoj i na kovrčavoj kosi, a ako ste vedrog i avanturističkog duha ova frizura mogla bi biti kao rođena za vas, no prije nego što je odlučite napraviti trebali biste dobro razmisliti. 

Koliko god wolf cut izgleda cool i buntovno dok je kosa stilizirana, nakon samog pranja i sušenja kose, izgled bi vas mogao razočarati. Ovakav stil zahtijeva vremena, volje i truda prilikom oblikovanja i stiliziranja, osobito ako je kosa prirodno tanka i bez volumena. Savjetujemo i da se svakako prepustite rukama profesionalaca, jer DIY frizure nastale u kupaonici možda neće odgovarati primjercima koje vidite po društvenim mrežama.

@coolmadsgames

Ngl i hate the bangs sm😭 ##xyzbca##haircut##05

♬ brooklynbloodpop AC xiaophobic on yt - 🐀

Profesionalac će bolje znati nego vi. On će vam reći hoće li vam ta frizura uopće pristajati i savjetovat će vas što je u vašem slučaju najbolje napraviti, piše Oprah Daily.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tiha Žena 07.08.2021.

    Idealno za žene s tankom kosom koje imaju 2 sata vremena dnevno to stilizirati da izgleda različito od "čupava kokoš". S druge strane ni frčkava griva nije neka blagodat na 35 stupnjeva, i svako ljeto sam na rubu obrijati glavu 🙄😪

  • jasminaaaa 07.08.2021.

    Frizura je super. Moja kcerka se tako osisala i kosa joj je poprimila prirodne valove!

Komentiraj...
Vidi sve komentare