To je to što me zanima!

Novi Skuhatćute donosi super recepte za najslasniju piletinu

U novom broju očekuje vas 16 recepata s piletinom, a s gastroputa oko svijeta donosimo vam tortu od mesnih palačinki iz Rusije i fini timballo iz Italije
Vidi originalni članak

Ako ste se zasitili klasičnog roštilja, u novom broju Skuhatćute potražite sve o koftama, slasnim mesnim lopticama, koje će zadovoljiti svako nepce. Zajamčeno! Rade se od mljevene janjetine, govedine ili drugih vrsta mesa te miješaju sa začinima i lukom. Vijetnamske, turske, marokanske... inspirirajte se raznim inačicama ovih najukusnijih loptica.

Volite li više slane recepte, otkrivamo razne varijante slanih torti i kolača koji će, sigurno, oduševiti i one koji preferiraju slatko. S gastroputa oko svijeta donosimo tortu od mesnih palačinki iz Rusije, iz Italije timballo – jelo koje se sastoji od pečene tjestenine, riže ili krumpira, a i mi se možemo podičiti popularnim zlevankama. Osim što su jednostavna i brza za pripremu ova su jela sjajna jer mogu poslužiti i kao doručak, ručak ili večera.

U specijalu smo pripremili 16 fantastičnih recepata s piletinom za ljetnu uživanciju. A sumnjate li u maštovitost ovih jela, odmah ćemo vas razuvjeriti. Osim klasičnih jela poput hamburgera, pečenog pileta i nadjevenih pilećih prsa oduševit će vas i oni netipični recepti poput pileće paštete i tortica od lisnatog tijesta s gljivama i piletinom.

Naravno, nismo zaboravili ni na slatkoljupce. Ovog puta jogurt je u glavnoj ulozi. Ova jednostavna namirnica zamijenit će sladoled, kremasti sir u cheesecakeu, a izvrsno pristaje i preliven toplim voćnim ili preljevom od karamele. A smrznuti jogurt s dodatkom bobičastog voća sjajan je desert u ljetne dane.

Ne zaboravite nam poslati svoje recepte s pripadajućim fotografijama jer najslasnije nagrađujemo! 

Novi broj Skuhatćute izlazi u subotu, 9. kolovoza u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • realna 02.08.2014.

    Piletina je ukusna i prija kako god bila pripremljena,meni je najslađa sa roštilja i ispod peke sa krumpirom i povrćem.

  • prajdali 01.08.2014.

    Mustafa ostavi malo.....................................................

  • Mustafa Aga 01.08.2014.

    Ovde u Americi, u djamiji gde se klanjam...Organizujemo vecere za Ramadan...Pakistanci i Indijci prave veoma ukusnu piletinu...Koriste zacine o kojima mi pojma nemamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare