To je to što me zanima!

Novo arhitektonsko čudo u Kini - hotel 'potkova' na jezeru

Predvorje ovog luksuznog hotela, koji simbolično nazivaju krafna ili potkova, ukrašeno je Swarovski kristalima, a noćenje iznosi oko 2500 kuna
Vidi originalni članak

Najnovije arhitektonsko čudo u Kini, hotel Sheraton Huzhou Hot Spring Resort sagradili su prema inspiraciji iz starih slika s tradicionalnim mostovima. Hotel s 27 katova izgledom podsjeća na potkovu koja se izdiže iz vode, a smješten je na jezeru Taihu u blizini Šangaja, piše Pursuitist.

Hotel je djelo pekinškog arhitekta Ma Yansona i kineskog arhitektonskog ureda MAD poznatog po neobičnim i modernim neboderima. Ima 321 luksuznu sobu, 44 apartmana i 39 privatnih vila, a najviše pažnje privlači predvorje ukrašeno s 20.000 Swarovski kristala. Iz hotela visokog 100 metara, koji simbolično nazivaju "krafna" ili "potkova", pruža se pogled na cijeli grad.

Gosti mogu uživati u tri restorana, bazenu, teretani i spa centru ili se okušati u golf terenima. Cijena noćenja iznosi oko 2500 kuna, piše Daily Mail

Privatni otok samo za mladence

U ovom hotelu gosti mogu prirediti i svoje vjenčanje iz snova na privatnom otoku površine 1600 kvadratnih metara, a budućim mladencima je na usluzi i planer vjenčanja koji će se potruditi da sve prođe u redu. 

Jedinstven restoran na stijeni u Zanzibaru oduzima dah...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vana 3 06.12.2013.

    da i kod nas ovako nikne u budućnosti jedno dobro čudo da mu se možemo diviti

  • opet glinac 04.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • zmijonosac 03.12.2013.

    Po meni više liči na uronjenu nulu nego na krafnu,a potkovica bi još mogla proći samo ako je hotel napravljen u godini konja.Bilo bi interesantno to posjetiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare