To je to što me zanima!

Nude make-up osvježio glamur crvenog tepiha na Oscarima

Jednostavnije haljine prati i skladan, neupadljiv make-up jer ova je sezona u znaku prirodnih tonova. Dame su ostavile crvene ruževe doma i ponosno pokazale omiljene nijanse boje bijele kave i pijeska
Vidi originalni članak

Dodjele glamuroznih zabava i dodjela imaju novi omiljeni trend, a to je onaj dnevni, u nijansama prirodnih tonova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Make-up je sve diskretniji, jer haljine imaju glavnu ulogu. Modi prirodne ljepote nije odolio niti najglamurozniji tepih godine te su ove godine dame za dodjelu Oscara izabrale minimalistički make-up s naglaskom na blago smeđi smokey eyes te zemljane nijanse na usnama.

Adriana Lima obožava bronzer u kombinaciji sa sočnim ruževima nježnog pastelnog tona. Kad je make-up neutralan, naušnice su dostojne glamura.

Diane Kruger izabrala je nježne ružičaste nude tonove i lagano sjenilo u boji marelice. Dokazuje kako se i bez umjetnih trepavica na crvenom tepihu može izgledati lijepo i elegantno.

Demi Moore i njezina prepoznatljiva duga crna kosa idealna su kulisa za bazični make-up s ružem boje mesa.

Kylie Jenner i sama u make-up liniji predlaže nude tonove koje uspješno nosi i u glamuroznim prigodama.

Jedna od najvećih slavljenica večeri, glumica Renee Zellweger, bira jednostavnost, ne samo u stylingu, već i kad je riječ o kosi i šminki.

Laura Dern gotovo da i nema boje na licu, njezin izbor je također ruž boje mesa i lagano rumenilo.

Scarlet je sva zlatna i puderasta te kombinira make-up s haljinom. Lagano blistavo sjenilo u neutralan ruž njezina je stilska formula.

Brineta zna da joj zemljani tonovi najviše laskaju: Salma Hayek jedna je od obožavateljica nude trenda.

Emma Roberts bira tamnije nude tonove, inspirirane elegantnim crvenkastim pigmentima. Uz savršene obrve, tu je lagano smeđi smokey eyes.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • eho_ 10.02.2020.

    ja bih, jer ovakve haljine su za bronzu i lagane boje prirode i pijeska...i sjenila...Neki nastupi i modeli zahtijevaju tkzv. nude make up,odnosno šminku.:))) Često biram taj decentniji look, prije bih ga tako nazvala i idem na taj outfit, ali daleko od toga da si skoro nenašminkane..te svoj drski crveni ostavim za druge prilike. Samo je izvedba demfana, diskretnija i ahhh..... tako čedna... ahahaha..U svakom slučaju izbor nude, nije zaslužan za dodjelu, niti eventualno oduzimanje titule dame. Jednostavno je u nijansama kože i bež, te rafinirano daje prednost modelu, a ne licu... Nije "agresivno"... Nude..je nude, ovo nije nude...:))) ovo je ja nisam...a jesam. I to je fino...al ništa čednije od spektra drugih boja...😏hehehe

  • 10.02.2020.

    Kakve veze imaju napumpane Kylie i Kim sa Oscarima?? Nema nagrade za pornice..

  • 10.02.2020.

    To i jesu najljepše žene. Koje se ne ističu kričavim ruževima, divljim frizurama, polugolim oblekama. Pristojno, dostojanstveno, ženstveno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare