Lifestyle

Komentari 23

Nude make-up osvježio glamur crvenog tepiha na Oscarima

Nude make-up osvježio glamur crvenog tepiha na Oscarima

Jednostavnije haljine prati i skladan, neupadljiv make-up jer ova je sezona u znaku prirodnih tonova. Dame su ostavile crvene ruževe doma i ponosno pokazale omiljene nijanse boje bijele kave i pijeska

Dodjele glamuroznih zabava i dodjela imaju novi omiljeni trend, a to je onaj dnevni, u nijansama prirodnih tonova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Make-up je sve diskretniji, jer haljine imaju glavnu ulogu. Modi prirodne ljepote nije odolio niti najglamurozniji tepih godine te su ove godine dame za dodjelu Oscara izabrale minimalistički make-up s naglaskom na blago smeđi smokey eyes te zemljane nijanse na usnama.

Adriana Lima obožava bronzer u kombinaciji sa sočnim ruževima nježnog pastelnog tona. Kad je make-up neutralan, naušnice su dostojne glamura.

Diane Kruger izabrala je nježne ružičaste nude tonove i lagano sjenilo u boji marelice. Dokazuje kako se i bez umjetnih trepavica na crvenom tepihu može izgledati lijepo i elegantno.

Demi Moore i njezina prepoznatljiva duga crna kosa idealna su kulisa za bazični make-up s ružem boje mesa.

Kylie Jenner i sama u make-up liniji predlaže nude tonove koje uspješno nosi i u glamuroznim prigodama.

Jedna od najvećih slavljenica večeri, glumica Renee Zellweger, bira jednostavnost, ne samo u stylingu, već i kad je riječ o kosi i šminki.

Laura Dern gotovo da i nema boje na licu, njezin izbor je također ruž boje mesa i lagano rumenilo.

Scarlet je sva zlatna i puderasta te kombinira make-up s haljinom. Lagano blistavo sjenilo u neutralan ruž njezina je stilska formula.

Brineta zna da joj zemljani tonovi najviše laskaju: Salma Hayek jedna je od obožavateljica nude trenda.

Emma Roberts bira tamnije nude tonove, inspirirane elegantnim crvenkastim pigmentima. Uz savršene obrve, tu je lagano smeđi smokey eyes.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci