To je to što me zanima!

Obiđite božićne sajmove: Sve plaćaju i još vam daju 200 eura

Osim uživanja, kandidat će imati zadatak napisati osvrt za svaki sajam, fotkati i objaviti na Instagramu. Putovanje će započeti u Pragu, a završiti obilaskom božićnih sajmova u Budimpešti
Vidi originalni članak

Sretnik ili sretnica kojeg angažira putnička agencija Civitatis imat će nakratko posao iz snova. Biti će plaćen da pet dana putuje i obilazi božićne sajmove u Pragu, Beču, Bratislavi i Budimpešti.

Početak blagdanske avanture počinje 16. prosinca, svi troškovi smještaja i prijevoza su plaćeni, a uz to će dobiti i džeparac od 200 eura.

Osim uživanja, kandidat će imati zadatak napisati osvrt za svaki sajam, fotkati i objaviti na Instagramu. Putovanje će započeti obilaskom starogradskog trga u Pragu pa nastaviti do prekrasnog sajma Belvedere Palace Christmas u Beču.

Odatle se produžiti do najvećeg sajma u Rathausplatzu pa putovanje nastaviti na sajam u Bratislavu gdje će provjeriti što ima na stotinjak štandova i kušati tamošnje blagdanske delicije.

Sljedeći dan je u planu Mađarska i tamošnji sajam Budapest Christmas Fair & Winter Festival na trgu Vörösmarty, a za kraj će posjetiti božićnu tržnicu pokraj bazilike sv. Stjepana, prenosi Mirror.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete OVDJE a na istom linku ćete pronaći i više detalja. Objasnili su kakvog kandidata traže.

- Tražimo nekoga tko jede, spava i diše u božićnom ozračju. Želimo da uspješni kandidat u to unese blagdanski duh i entuzijazam kako bi u potpunosti istražio sve što europska božićna tržišta mogu ponuditi te nas izvijestio na koje načine možemo navedene božićne sajmove ponuditi svojim kupcima... Želimo nekoga punog energije tko se ne boji baciti u nova iskustva i upijati nove kulture - napisali su u putničkoj agenciji.

BOŽIĆNA ČAROLIJA Imanje obitelji Salaj ove godine ima čak pet milijuna lampica

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kavasaki74 27.11.2019.

    Eto zanimljivo...toliko hvalimo ZG advent, a na kraju njega nema u obilasku ovih destinacija ( čak i Bratislava dobila priliku).... sa Pragom, Budimom i Bečom ionako ne možemo u istu rečenicu / kategoriju !!!

  • audi 2.0 27.11.2019.

    Tu bi prosao siguran sam. Volim izazove i jos k tome obozavam slikati. Uglavnom, prosao sam sa familijom sve navedene lokacije proteklih godina. Nazalost radim i ne mogu ici :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare