Lifestyle

Komentari 2

Obiđite božićne sajmove: Sve plaćaju i još vam daju 200 eura

Osim uživanja, kandidat će imati zadatak napisati osvrt za svaki sajam, fotkati i objaviti na Instagramu. Putovanje će započeti u Pragu, a završiti obilaskom božićnih sajmova u Budimpešti

Sretnik ili sretnica kojeg angažira putnička agencija Civitatis imat će nakratko posao iz snova. Biti će plaćen da pet dana putuje i obilazi božićne sajmove u Pragu, Beču, Bratislavi i Budimpešti.

Početak blagdanske avanture počinje 16. prosinca, svi troškovi smještaja i prijevoza su plaćeni, a uz to će dobiti i džeparac od 200 eura.

Osim uživanja, kandidat će imati zadatak napisati osvrt za svaki sajam, fotkati i objaviti na Instagramu. Putovanje će započeti obilaskom starogradskog trga u Pragu pa nastaviti do prekrasnog sajma Belvedere Palace Christmas u Beču.

Odatle se produžiti do najvećeg sajma u Rathausplatzu pa putovanje nastaviti na sajam u Bratislavu gdje će provjeriti što ima na stotinjak štandova i kušati tamošnje blagdanske delicije.

Sljedeći dan je u planu Mađarska i tamošnji sajam Budapest Christmas Fair & Winter Festival na trgu Vörösmarty, a za kraj će posjetiti božićnu tržnicu pokraj bazilike sv. Stjepana, prenosi Mirror.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete OVDJE a na istom linku ćete pronaći i više detalja. Objasnili su kakvog kandidata traže.

- Tražimo nekoga tko jede, spava i diše u božićnom ozračju. Želimo da uspješni kandidat u to unese blagdanski duh i entuzijazam kako bi u potpunosti istražio sve što europska božićna tržišta mogu ponuditi te nas izvijestio na koje načine možemo navedene božićne sajmove ponuditi svojim kupcima... Želimo nekoga punog energije tko se ne boji baciti u nova iskustva i upijati nove kulture - napisali su u putničkoj agenciji.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci