To je to što me zanima!

Obiteljski biznis: Kćerka uči mamu kako biti sponzoruša?!

Zajedno su se skinule u donje rublje i bičevale muškarca pola sata koji im je za to platio 300 dolara, no kažu kako se ne upuštaju u seks - ali im se sviđa dobar život
Vidi originalni članak

Rylee sebe opisuje kao "sponzorušu" koja svoje vrijeme provodi s oženjenim muškarcima, koji su u većinom stariji - u zamjenu za darove i novac.

- Uvijek ističem da su financije prije romantike - kaže Rylee koja naplaćuje 5000 dolara za tjedan te 2000 dolara za jedan dan svog društva.

- U posljednjih pet godina imala sam pet automobila i dvije operacije grudi, a sljedeći mi je cilj nabaviti Bentley - kaže 26-godišnja Rylee koja procjenjuje kako je do sada zaradila 500 tisuća dolara u gotovini, piše The Independent.

- Nije me briga što drugi misle jer dobro živim, makar me nazivaju droljom i razaračicom brakova. Moje je pravilo da nema seksa, iako se pristajem skinuti u topless - rekla je Rylee u emisiji dr. Phila "Tajni svijet sponzoruša".

Iako je ovakvih priča sve više danas, bizaran dodatak u ovoj je to što je u taj posao "uvela" i svoju majku. Nagovorila ju je da proba, a majci se svidjelo, tako da danas često odlaze i na dvostruke spojeve. Dapače, majka i kćer smatra da se tako dodatno povezuju i kvalitetno druže.

Navodi primjer u kojem im je jedan ekscentrični muškarac platio 300 dolara da se skinu u donje rublje i bičuju ga.

Cijelu priču pogledajte u videu iz emisije:

Idi na 24sata

Komentari 133

  • ibee 12.06.2015.

    neka bar priznaju

  • KaĿea 06.06.2015.

    Halo, redakcija ?! Ja bi mu to uradio besplatno, kad god poželi neka mi se javi. Atila je pod mantijom i uvijek spremna.

  • Thunderica 05.06.2015.

    Kakvo lijepo ime za spnzorušu-sugar babe

Komentiraj...
Vidi sve komentare