To je to što me zanima!

Obojila vlastitu vjenčanicu, a sada slične dizajnira za druge

Njezina vjenčanica u bojama zalaska sunca postala je viralna, a ona je od toga stvorila biznis. Taylor je sanjala o tome da će postati umjetnica još od djetinjstva
Vidi originalni članak

Umjetnica Taylor Ann Linko iz San Diega za vlastito vjenčanje 2016. godine odvažila se na ono što mladenke ne mogu zamisliti ni u najluđim snovima. Shvatila je da potpuno bijela vjenčanica nije njezin stil pa se odvažila obojiti je. Oslobodila je svoju kreativnost, a rezultat je bio lepršava haljina koja iz bijele prelazi u nijanse žute,crvene, narančaste, ljubičaste i plave. 

Njezina vjenčanica u bojama zalaska sunca postala je viralna, a ona je od toga stvorila biznis. Taylor je sanjala o tome da će postati umjetnica još od djetinjstva. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, njezina vlastita vjenčanica bila je 'okidač' za život koji je htjela.

OUTFIT DANA Sve dugine boje: Heklana boho haljina za ležeran dan na suncu

Sada dizajnira raznobojne vjenčanice, a mnoge mladenke se također odvažuju na njih jer izgledaju bajkovito i drugačije, piše BrightSide. 

- Prije tri godine bila sam na korak da odustanem od svog sna i postanem umjetnica. Sada radim za sebe dizajnirajući vjenčanice po uzoru na moju vlastitu - kaže Taylor. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crna žena 29.07.2020.

    Prekrasna je ona u pastelnim tonovima.

  • 29.07.2020.

    stvarno jako jako lijepo, i najvažnije ukusno napravljeno. da se udajem, bila bi mi u užem izboru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare