To je to što me zanima!

Obožava vježbati jogu i gipka je - ima više od 100 kilograma

SAD: Jessamyn Stanley (28) nudi radionice i putuje na joga događanja diljem svijeta. Inspirira i druge pretile žene da se bave sportom. Kaže da primarni cilj nije mršavljenje
Vidi originalni članak

Jessamyn Stanley (28) je teška preko 100 kilograma i obožava jogu
- Ja sam Jessamyn. Pretila sam i je.... obožavam jogu - tako se predstavlja Jessamyn na Instagramu. Objavljuje svoje postove i videe i na Facebooku, YouTubeu, Snapchatu. Sigurna je u sebe i svoje tijelo te je vrlo poznata i popularna na društvenim mrežama. Inspirira i druge pretile žene da se bave sportom. 


- Joga ne poznaje granice što se tiče težine. Želim ženama pokazati da se mogu baviti sportom i da im pri tome primarni cilj ne mora biti to da mršave - kaže Jessamyn. S puno humora, šarma i emocija piše na svojim profilima i na svojem blogu kako se u djetinjstvu morala boriti protiv mobinga. Jessamyn živi u Sjevernoj Karolini i nudi radionice joge te putuje na joga događanja diljem cijelog svijeta. Na profilima objavljuje fotografije u različitima joga pozama i tako reklamira odjeću za jogu i razne proizvode. 


- U Americi smo opsjednuti idejom o ljepoticama iz Hollywooda - kaže Jessamyn. Nada se da će se što više pretilih ljudi odlučiti za jogu.

 

- Prije sam mislila da postoje vježbe koje ne mogu napraviti jer sam pretila. No tada nisam razumjela da jednostavno treba vremena da bi došlo do napretka - kaže Jessamyn.  

Idi na 24sata

Komentari 52

  • koko82 12.09.2016.

    a kran koji ju je postavio u taj polozaj nisu uhvatili fotkom?

  • Blues anđelica 10.09.2016.

    Inače ne komentiram mršavo - debelo... Ali što je previše, previše je :( I nije bitno jel se meni gadi vidjeti anoreksične ili debele osobe, ne moram gledati... Ali moraju misliti na zdravlje koje si ugrožavaju i sustići će ih bolesti vrlo rano.

  • napoleonov sin 10.09.2016.

    joga treba nju da trči 100 km i samo vidu par dana,pa će vidit kako će smršavjet

Komentiraj...
Vidi sve komentare