To je to što me zanima!

Obrijala cijelo tijelo prije prvog poroda: 'Babice za to nije briga'

Majda nije bila jedina koja je prigrlila svoje dlake do pete trudnoće. Mnoge žene su u komentarima ispod videa odlučile podijeliti svoje iskustvo s poroda i rekla da babice ne mare za dlake rodilja
Vidi originalni članak

Rađanje je prirodno iskustvo - a to znači da stvari ponekad mogu biti neuredne. Sati provedeni u rađaoni uz veliku bol i trudove također su sastavni dio iskustva. No to ne znači da neke žene neće pokušati izgledati najljepše moguće dok rađaju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mami petero djece, Majdi Medved, to nije strano. Prije prvog djeteta, trudna mama odlučila je iskoristiti kremu za brijanje i britvicu i cijela se obrijati. Međutim, stvari su se svakako promijenile kada je dobila peto dijete.

U isječku na TikToku koji je skupio milijune pregleda, Majda je iskreno podijelila svoju novu i staru rutinu prije porođaja. Zanosna trudna mama skinula se u bikini i cijelo tijelo namazala kremom za brijanje.

- Moja prva trudnoća: 'Brijem svaku dlačicu prije trudova kao elegantna otmjena žena kako medicinske sestre ne bi bile užasnute mojim izgledom' - priznala je.

@majdamedved spoiler alert: the nurses don’t give af either #pregnant #pregnancy #pregnancyhumor #pregnancytiktok #pregnantaf #thirdtrimester #laboranddelivery #9monthspregnant #10monthspregnant #momtok #momsoftiktok #millennialmom #momhumor ♬ original sound - kevzilla

Iako, nije to bio slučaj za svaku njezinu trudnoću. Majda je odlučila prigrliti dlake.

- Moja 5. trudnoća: 'Ne zamaram se s takvim stvarima i na porođaju se pojavim dlakava od glave do pete' - ispričala je Majda.

Dodala je da babice, imale na sebi dlake ili ne, nije briga kako izgledate.

ISPRAVNI PRIORITETI? Lijepa za bebu: Uoči poroda bila na manikuri i frizuri, potamnila se, šminkala između trudova...

Majda nije bila jedina koja je prigrlila svoje dlake jer su mnoge žene u komentarima ispod videa odlučile podijeliti svoje iskustvo s poroda. 

- Čak se ni ne brijem za svog dečka… Definitivno se nikad ne bih obrijala za porod - rekla je jedna.

U međuvremenu, druga žena je otkrila: 'Prdnula sam tijekom rađanja, a oni su bili tako jako ljubazni. Svejedno stalno razmišljam o tome'.

NE MARI ZA RUŽNE KOMENTARE 'Nisam se obrijala kao ni stavila dezodorans godinama. Govore mi da ću umrijeti sama'

U komentarima se javila i jedna medicinska sestra te otkrila što misli o dlakama na trudnicama koje rađaju.

- S ponosom mogu reći da nas nije briga imate li dlake, ako ništa drugo, to vas čini ljepšom i ženstvenijom! - uvjeravala je, piše Daily Star.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • NaCl na Ranu 19.10.2022.

    Ali cijelo tijelo??

  • robi778 19.10.2022.

    Ma briga mene za tvoje dlake daj dosadna si.

  • kralj prijeloma 19.10.2022.

    heirice su zakon...hebes zenu koja nema dlacica na sebi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare