To je to što me zanima!

Obucite pidžamu na posao i zaboravite na sve probleme

Ovaj dan stvara opuštenu atmosferu, što je posebno važno za one koji su pod pritiskom. Ublažit ćete stres, a ujutro imati malo više vremena jer nećete morati razmišljati o tome što odjenuti
Vidi originalni članak

U zadnjih nekoliko godina 16. travnja slavi se kao dan kad se na posao ide u pidžami. Zaboravite na pravila odijevanja i danas se obucite što udobnije. Nema vezivanja kravate, a stopala neće morati "trpjeti" visoke pete. Ovo je dan kada možete obući svoju najudobniju pidžamu i uživati u luksuzu udobnosti.

POGLEDAJTE VIDEO (Kako izbjeći bore):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nema neke priče oko ovog dana, jednostavno je stvoren radi malo zabave. Ovaj dan stvara opuštenu atmosferu, što je posebno važno za one koji su pod pritiskom. Ublažit ćete stres, a ujutro imati malo više vremena jer nećete morati razmišljati o tome što odjenuti.

U Americi se prakticira već godinama i mnogi poslodavci ohrabruju svoje zaposlenike da dođu u pidžami na posao ovaj dan.

Oni koji vode tvrtku mogu razmisliti o tome da se, barem naredne godine uključe u ovaj zabavan dan. Može donijeti mnoge prednosti i ojačati timski duh. Štoviše, taj dan "opalite" selfie i dodajte ih na svoje društvene mreže. Svi će biti oduševljeni!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare