To je to što me zanima!

Očaravajuće elegantna i ženstvena frizura za tren

Punđa, pa čak i jednostavan rep, u trenu postaju glamurozna frizura za večernje izlaske, a kovrče koje nježno padaju niz lice djeluju na podsvijest
Vidi originalni članak

Raspuštena kosa može poslužiti kao štit u trenutcima neugode i daje dozu tajanstvenosti jer zaklanja pogled koji zavodi te otkriva namjere. Kako bi lice bilo u prvom planu, dovoljno je podignuti kosu u elegantnu punđu ili svezati u mladenački rep, a istodobno će diskretno otkriti ramena i vrat. Također, takva frizura ne zahtijeva mnogo vremena te je ni kiša ni snijeg ne mogu lako pokvariti. Frizura složena u žurbi, uz malo nakita i seksi haljinu, u trenu postaje glamurozna. I kovrče koje nježno padaju niz lice također mogu biti odlično rješenje kako za dnevni, tako i za večernji izgled. Ženstvenost je podsvjesno povezana uz blagi pokret koji sugerira valovita kosa, pokazale su studije.

Maska za vraćanje sjaja kose
Ako je kosa izgubila sjaj, a vlasi su krhke i lomljive, preporučuje se maska od mješavine deset žlica bademova, maslinova i ricinusova ulja te žlice ružina ulja. Maska se utrljava u kosu prije spavanja, a ujutro se ispire neutralnim šamponom. Sjaj svijetle kose postiže se dodavanjem ružmarinova ulja u šampon. Tamnoj kosi sjaj vraća maska pripremljena od dvaju bjelanjaka i crne kave. Prije no što pokušate savjetujte s s liječnikom ili dermatologom.





Vruća ili mlaka voda nisu dobre za sjaj kose

Sjajna kosa je neizostavan dio glamuroznog imidža zvijezda crvenog tepiha, ali i pokazatelj zdravlja. Ispiranje kose hladnom vodom zaglađuje vlas ostavljajući je glatkom i sjajnom. Također je tijekom sušenja poželjno uključiti opciju hladnog zraka jer time izbjegavate naelektriziranost kose.

I vampirima je kratka kosa neodoljiva
Kratka kosa je idealna ako želite drastičnu promjenu izgleda, ali i pokazati da slijedite svjetske trendove. Njome usmjeravate pozornost na vrat i ramena te razotkrivate upravo onoliko kože koliko je potrebno kako biste istodobno izgledali izrazito elegantno i ženstveno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • casio 18.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_39717 18.02.2010.

    I vampirima je kratka kosa neodoljiva ????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare