To je to što me zanima!

Oči su u fokusu: Trendovi s glitterom i kristalnim detaljima

Make-up trendovi za sljedeću sezonu inspirirani su umjetničkim smjerovima te se naslanjaju na impresionizam, apstrakciju i realizam, donoseći nam nove alate za kreativno izražavanje
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Make-up kreativci s Instagrama otkrivaju umjetnost šminke

Ususret toplijim mjesecima, MAC kozmetika najavljuje četiri nova trenda koje podržavaju snažno pigmentiranim teksturama: apstraktni ekspresionizam, impresionizam, realizam i simbolizam. Make-up nije samo alat za isticanje ljepote, već i put do kreativnog izražavanja i stvaranja maštovitih kombinacija koje pokreću naša mašta i zaigranost.

Apstraktni ekspresionizam - linija koja kreira novi pogled

Tuš je olovka u rukama make-up umjetnika koji kreira novi okvir za pogled, dok u kutu oka MAC predlaže efekte kao što je doza sjaja inspiriranog sedefastim školjkama. Ovaj trik ističe boju i sjaj oka.

Impresionizam - snaga nebeskih glitter tekstura

Šljokice su u fokusu na čistom licu, inspirirane noćnim, zvjezdanim nebom. Ključni elementi looka su sjajne teksture i kombinacija boja kao što su ružičasta i ljubičasta. 

Realizam - stvarnost podcrtana kristalima

Trendovi čistog lica i prirodne ljepote nadograđeni su kristalnim detaljima. Popularnost aplikacija za lice sve je veća, naročito kad je riječ o "nude" šminki kojoj tu i tamo treba neko efektno pojačanje.

Simbolizam

Sjenila u nijansama neona i sunčane žute prate trendovske najave za ovu godinu, naročito kad je riječ o kreativnom šminkanju i djelomično našminkanim dijelovima lica. U kombinaciji s neutralnim sjajilom, oko je zvijezda sezone.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Make-up kreativci s Instagrama otkrivaju umjetnost šminke

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA s Ivanom Đikićem:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare