To je to što me zanima!

'Od Anne Wintour sam naučila sve o modi, medijima i poslu'

Lily Stav Gildor provela je neko vrijeme u Vogueu, na mjestu asistentice slavnog vraga koji nosi Pradu. U međuvremenu je podijelila ta iskustva na Tik Toku i počela se baviti dizajnom
Vidi originalni članak

Lily Stav Gildor (29), koja živi u LA-u, radila je kao jedna od tri pomoćnice glavne urednice američkog Voguea od siječnja 2014. do svibnja 2015. i skupila je ogroman broj pratitelja na TikTok-u dijeleći iskustva s tog posla. Priče su pobudile sličnu pažnju kao i knjiga koju je napisala bivša poslovna tajnica Anne Wintour, koja je poslužila i kao predložak za knjigu 'Vrag nosi Pradu'. 

POGLEDAJTE VIDEO: I domaće dame vole Pradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lily Gildor sada radi kao dizajnerica tekstila, a u svom u prvom videu otkrila je da je od Anna naučila to da su dobre veze jako važne u životu. 

@lilystavstudio

Thank you SO much for the love on part I!!!!! Made me so excited for more 💓💓💓 ##annawintour ##highfashiontiktok ##voguemagazine ##businesstips

♬ original sound - Lily Stav Design Studio

- Toliko sam naučila od nje! Učila sam o poslu, o medijima, o modi. Prije godinu dana započela sam vlastiti posao kao dizajner tekstila i još uvijek koristim neke od pinformacija koje sam dobila od nje - kaže.

Dodaje kako Anna ne govori o nepotizmu kad govori o važnosti veza, nego o tome da treba održavati osobne odnose s važnim ljudima. 

- Na primjer, pošaljite čovjeku rukom napisanu zahvalnicu, ljudima se to sviđa - rekla je. 

@lilystavstudio

Lessons from the devil wears Prada ##annawintour ##highfashiontiktok ##voguemagazine ##lifelessons ##businesstips ##freelancedesigner

♬ original sound - Lily Stav Design Studio

- Kad ste na razgovoru za posao i netko vas pita koje aktivnosti radite izvan posla, ne spominjite da vježbate, trčite, prakticirate jogu ili nešto slično, jer gotovo svi to rade, pa to nije nešto jako zanimljivo - savjetuje u jednom od videa.

- Istaknite ono što vas razlikuje od konkurencije, neke prave stvari - objasnila je u drugom videu na tu temu. U trećem nastavlja s važnim modnim savjetima. 

- Ako imate pet doista elegantnih i kvalitetnih ljetnih odjevnih kombinacija, nosite ih redom od ponedjeljka do petka sve dok sezona ne završi, jer ćete na taj način maksimalno iskoristiti odjeću, a ne sudjelujete u ciklusu prekomjerne potrošnje. Izgledat ćete samouvjereno, kao netko tko je stvarno šik i nije opterećen stalnim smišljanjem novih odjevnih kombinacija. Otkrit ću vam tajnu: Svi koji su šik u Vogueu to tako rade - kaže. 

@lilystavstudio

Secret to Vogue style: outfit repeating!! ##voguemagazine ##annawintour ##highfashiontiktok ##textiledesigner ##outfitrepeater

♬ original sound - Lily Stav Design Studio

Lily kaže kako je posao kod Anne dobila zahvaljujući poznanstvima s čovjekom iz ljudskih resursa u Conde Nast-u, koji je njen životopis proslijedio kad je mjesto postalo dostupno, iako se prije toga prijavila za čak četiri radna mjesta u časopisu koji se smatra modnom biblijom. Bila je na razgovoru za njih i nije dobila ni jedan posao.

- Studirala sam povijest umjetnosti i fakultet likovne umjetnosti, i u to vrijeme nisam razmišljala o praksi u modnom svijetu. Neću lagati i reći da sam posao dobila samo poslavši prijavu: Poznavala sam nekoga tko je poznavao nekoga tko je radio u odjelu za ljudske resurse u Conde Nastu, tako da sam njima mogla poslati svoj životopis - kaže. Oni su je preporučili za taj posao, prenosi Daily Mail. 

OTKRIJTE TAJNE AUTOSTOPA U NOVOJ EPIZODI SERIJALA PUT POD NOGE:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MOC JE U ZNANJU 24.07.2021.

    Slažem se . Dobre veze su  jako važne u životu . Plus,  prava informacija u pravo vreme . :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare