Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Od Anne Vintour sam toliko tog naučila o modi, medijima, poslu - priča još jedna asistentica

'Od Anne Wintour sam  naučila sve o modi, medijima i poslu'

Lily Stav Gildor provela je neko vrijeme u Vogueu, na mjestu asistentice slavnog vraga koji nosi Pradu. U međuvremenu je podijelila ta iskustva na Tik Toku i počela se baviti dizajnom

VIDEO

Lily Stav Gildor (29), koja živi u LA-u, radila je kao jedna od tri pomoćnice glavne urednice američkog Voguea od siječnja 2014. do svibnja 2015. i skupila je ogroman broj pratitelja na TikTok-u dijeleći iskustva s tog posla. Priče su pobudile sličnu pažnju kao i knjiga koju je napisala bivša poslovna tajnica Anne Wintour, koja je poslužila i kao predložak za knjigu 'Vrag nosi Pradu'. 

POGLEDAJTE VIDEO: I domaće dame vole Pradu

Pokretanje videa...

00:13

Lily Gildor sada radi kao dizajnerica tekstila, a u svom u prvom videu otkrila je da je od Anna naučila to da su dobre veze jako važne u životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
@lilystavstudio

Thank you SO much for the love on part I!!!!! Made me so excited for more 💓💓💓 ##annawintour ##highfashiontiktok ##voguemagazine ##businesstips

♬ original sound - Lily Stav Design Studio

- Toliko sam naučila od nje! Učila sam o poslu, o medijima, o modi. Prije godinu dana započela sam vlastiti posao kao dizajner tekstila i još uvijek koristim neke od pinformacija koje sam dobila od nje - kaže.

Dodaje kako Anna ne govori o nepotizmu kad govori o važnosti veza, nego o tome da treba održavati osobne odnose s važnim ljudima. 

- Na primjer, pošaljite čovjeku rukom napisanu zahvalnicu, ljudima se to sviđa - rekla je. 

- Kad ste na razgovoru za posao i netko vas pita koje aktivnosti radite izvan posla, ne spominjite da vježbate, trčite, prakticirate jogu ili nešto slično, jer gotovo svi to rade, pa to nije nešto jako zanimljivo - savjetuje u jednom od videa.

- Istaknite ono što vas razlikuje od konkurencije, neke prave stvari - objasnila je u drugom videu na tu temu. U trećem nastavlja s važnim modnim savjetima. 

- Ako imate pet doista elegantnih i kvalitetnih ljetnih odjevnih kombinacija, nosite ih redom od ponedjeljka do petka sve dok sezona ne završi, jer ćete na taj način maksimalno iskoristiti odjeću, a ne sudjelujete u ciklusu prekomjerne potrošnje. Izgledat ćete samouvjereno, kao netko tko je stvarno šik i nije opterećen stalnim smišljanjem novih odjevnih kombinacija. Otkrit ću vam tajnu: Svi koji su šik u Vogueu to tako rade - kaže. 

Lily kaže kako je posao kod Anne dobila zahvaljujući poznanstvima s čovjekom iz ljudskih resursa u Conde Nast-u, koji je njen životopis proslijedio kad je mjesto postalo dostupno, iako se prije toga prijavila za čak četiri radna mjesta u časopisu koji se smatra modnom biblijom. Bila je na razgovoru za njih i nije dobila ni jedan posao.

- Studirala sam povijest umjetnosti i fakultet likovne umjetnosti, i u to vrijeme nisam razmišljala o praksi u modnom svijetu. Neću lagati i reći da sam posao dobila samo poslavši prijavu: Poznavala sam nekoga tko je poznavao nekoga tko je radio u odjelu za ljudske resurse u Conde Nastu, tako da sam njima mogla poslati svoj životopis - kaže. Oni su je preporučili za taj posao, prenosi Daily Mail. 

OTKRIJTE TAJNE AUTOSTOPA U NOVOJ EPIZODI SERIJALA PUT POD NOGE:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno
Ovo svaki znak Zodijaka mora shvatiti da bi pronašao ljubav
ZA SVAKI ZNAK JE DRUGAČIJE

Ovo svaki znak Zodijaka mora shvatiti da bi pronašao ljubav

Astrologija nam pruža uvid u tajne karaktera svakog horoskopskog znaka te otkriva što nam je potrebno kako bismo se bolje otvorili prema ljubavi i sretnoj vezi