To je to što me zanima!

Od drvene ploče i par sitnica napravila - edukativni autobus

Odlučila sam sama napraviti edukativnu ploču, a kako moj sin voli automobile i autobuse znala sam da bi joj oblik trebao biti u tom obliku, ispričala je mama 19-mjesečnog Josha, Taylor
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jedan radi 'vikendicu' mački, drugi uči boje preko voća...

Budući da su vrtići i škole zatvoreni, roditelji diljem svijeta posljednjih dana ponovno 'uče' biti sa svojom djecom 24 sata dnevno, a ni djeci sigurno nije lako biti u izolaciji, pogotovo ako su navikli na prijatelje, posjete i svakodnevna druženja. S tim se suočila i Taylor Cowin (23) iz Teksasa, mama 19-mjesečnog Josha koja je odlučila sinu za zabavu i igru ponuditi nešto novo i drugačije.

Na ideju je, kako kaže, došla prije par mjeseci kad je razmišljala što da mu kupi za Božić i shvatila kako zapravo ima previše igrački i kako je malo toga što bi ga stvarno razveselilo.

- Htjela sam da ima nešto posebno i drugačije pa sam počela po internetu gledati edukativne drvene ploče, na kojima djeca vježbaju motoriku i uče stvari poput odijevanja, vezivanja vezica, zakopčavanja šlica i dugmadi na odjeći i slično - ispričala je mlada mama koja je preko popularne britanske stranice s popustima latestdeals.co.uk našla nekoliko manjih edukativnih ploča. 

Nakon toga počela je, priča, sakupljati 'sitnice po kući', poput ukrasnih držača za vrata i kvaka, sve što je potencijalno mogla iskoristiti da sinu nešto sama izradi.

TKO JE U PRAVU? 'Htio je da bebu nazovemo po njegovoj mami, nisam mu dala'

 

- Odlučila sam mu sama napraviti edukativnu ploču, a kako voli automobile i autobuse znala sam da bi joj oblik trebao biti u tom obliku - kaže Taylor, koja je drvenu ploču napravila u obliku autobusa koju je onda obojila i ukrasila sa svijetlima.

- Drvo za ploču sam već imala u vrtu, a boju i svjetla sam kupila na eBayu za samo 20 funti (oko 166 kn) - kaže.

DOK SE DOMA DOSAĐUJU Organizacija smočnice: Ovako to rade blogeri i 'profesionalci'

Trebalo je, priča, čekati da se osuše tri sloja boje koje je nanijela, a onda je je unijela u kuću i na nju s kabelima pričvrstila svjetla, ukrase, edukativne ploče i ksilofon  - i autobus pričvrstila na zid dječakove sobe.

- Nije savršen, ali on ga obožava - rekla je zadovoljna mama.

POGLEDAJTE VIDEO s Ivanom Đikićem: #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Australska knjižara biciklom dostavlja knjige u doba korone

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare