To je to što me zanima!

Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju

Na mnogim računima iz supermarketa nalazi se opasna kemikalija bisphenol A koja remeti rad hormona te tako utječe na jačinu i rad erekcije
Vidi originalni članak

Na mnogim računima s blagajni trgovina nalazi se opasna kemikalija bisphenol A (BPA) u dovoljno velikim količinama da potisne muške hormone u tijelu, otkrili su njemački urolozi. Zato muškarci konačno imaju uvjerljiv izgovor da izbjegavaju odlazak u kupnju - to bi ih moglo učiniti impotentnima. Spoj se koristi za proizvodnju tinte koja postaje vidljiva na termoosjetljivom papiru, a u tijelo ulazi ako nakon diranja računa muškarac takne usta ili hranu.
- Ova tvar može poremetiti ravnotežu spolnih hormona kod muškaraca. Dugoročno to vodi do smanjenoga spolnog nagona, potiče rast trbuha umjesto mišića te štetno djeluje na erekciju i potenciju - objasnio je profesor Frank Sommer, berlinski urolog koji je proveo to istraživanje.

>>> Termoosjetljiva tinta koja sadrži BPA, osim na računima, rabi se i za ispis telefaksa. Ponekad se koristi i u konzerviranoj hrani, zastorima za tuširanje, ali i plastičnim dječjim igračkama.

>>> Osim hormonalnih poremećaja, impotenciju mogu uzrokovati i nuspojave lijekova, dijabetes, začepljenje krvnih žila, loša prehrana, alkohol i pušenje. Mogući su i psihološki uzroci poput straha od neuspjeha.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HUMI 02.07.2010.

    Mislim da na impotenciju najviše štetnog utjecaja ima iznos računa !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • user_47832 02.07.2010.

    Ahahahahahahahahahahahahahaha!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare