To je to što me zanima!

Odličan u kući: Ludi trikovi s pištoljem za vruće lijepljenje

Glue gun ili pištolj za vruće lijepljenje jedan je od alata koji svaka obitelj treba imati u kući jer može pomoći u nebrojeno mnogo situacija. Donosimo neke trikove koji će vam olakšati život
Vidi originalni članak

1. RUKAVICA ZA ČIŠĆENJE MACINIH DLAKA - Uzmite rukavicu za čišćenje i istisnite na svaki prst rukavice po nekoliko točkica te tako i po dlanu. Pustite da se osuši. Tako napravljenu rukavicu koristite za skidanje viška dlaka s mace ili psa. Rukom pokupite dlake i bacite, a rukavicu samo isperite. 

2. ŠTITNIK ZA OŠTRICU NOŽA - Namažite nož vazelinom s jedne i druge strane pa preko cijele oštrice nanesite ljepilo. Pustite da se osuši. Izvadite nož. Dobili ste štitnik za oštricu noža koja vam može koristiti na svakom putovanju. 

3. GUMBI - Istresite šljokice na papirnatu površinu. Stavite kružno ljepilo na njih pa odozgo još pospite šljokicama. Kad se ohladi probušite dvije tanke rupice. Čestitamo - dobili ste šljokičasti gumb! 

4. ZA LAKŠE PRANJE KISTOVA Na kartonsku ili plastičnu podlogu stavite vruće ljepilo u različitim uzorcima - točkicama, spiralama, crtama, kapljicama, krugovima. Stavite malo šampona za kosu i donesite svoje kistove za šminku. Prelijte s malo vode te od osušeno ljepilo trljajte i operite kistove. 

5. BEZ LUPANJA - Ako vam vrata od kuhinjskih ormarića lupaju, na dijelu gdje se zatvaraju stavite par točkica vrućeg ljepila. Pustite da se osuši. Sada više vratašca neće lupati. 

6. PROKLIZAVAJUĆE DASKE Kližu li vam se plastične daske za rezanje od radnu površinu stavite na kuteve male točkice vrućeg ljepila. Pustite da se osuši. Sada se više neće klizati. 

Za više ideja pogledajte video:

 

ll

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 03.07.2017.

    ovo dobro dođe

  • Dark Amaranth 02.07.2017.

    Fora je vruće ljepilo, od starih tegli ili boca može se toplim ljepilom napraviti kapljice tako da poprimi bubbly efekt.

  • Zagreb47 02.07.2017.

    cukrena ja ti posudim pištolj i patrone uz naknadu za kavu :).

Komentiraj...
Vidi sve komentare