Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

Odličan u kući: Ludi trikovi s pištoljem za vruće lijepljenje

Odličan u kući: Ludi trikovi s pištoljem za vruće lijepljenje
1

Glue gun ili pištolj za vruće lijepljenje jedan je od alata koji svaka obitelj treba imati u kući jer može pomoći u nebrojeno mnogo situacija. Donosimo neke trikove koji će vam olakšati život

VIDEO

1. RUKAVICA ZA ČIŠĆENJE MACINIH DLAKA - Uzmite rukavicu za čišćenje i istisnite na svaki prst rukavice po nekoliko točkica te tako i po dlanu. Pustite da se osuši. Tako napravljenu rukavicu koristite za skidanje viška dlaka s mace ili psa. Rukom pokupite dlake i bacite, a rukavicu samo isperite. 

2. ŠTITNIK ZA OŠTRICU NOŽA - Namažite nož vazelinom s jedne i druge strane pa preko cijele oštrice nanesite ljepilo. Pustite da se osuši. Izvadite nož. Dobili ste štitnik za oštricu noža koja vam može koristiti na svakom putovanju. 

3. GUMBI - Istresite šljokice na papirnatu površinu. Stavite kružno ljepilo na njih pa odozgo još pospite šljokicama. Kad se ohladi probušite dvije tanke rupice. Čestitamo - dobili ste šljokičasti gumb! 

4. ZA LAKŠE PRANJE KISTOVA Na kartonsku ili plastičnu podlogu stavite vruće ljepilo u različitim uzorcima - točkicama, spiralama, crtama, kapljicama, krugovima. Stavite malo šampona za kosu i donesite svoje kistove za šminku. Prelijte s malo vode te od osušeno ljepilo trljajte i operite kistove. 

5. BEZ LUPANJA - Ako vam vrata od kuhinjskih ormarića lupaju, na dijelu gdje se zatvaraju stavite par točkica vrućeg ljepila. Pustite da se osuši. Sada više vratašca neće lupati. 

6. PROKLIZAVAJUĆE DASKE Kližu li vam se plastične daske za rezanje od radnu površinu stavite na kuteve male točkice vrućeg ljepila. Pustite da se osuši. Sada se više neće klizati. 

Za više ideja pogledajte video:

 

Crazy glue gun life hacks

These glue gun hacks do work!😮👏 bit.ly/2dhk7Hd

Posted by Bright Side on 11. svibnja 2017

ll

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa