To je to što me zanima!

Odvažne kokete rublje nose preko dnevne odjeće

Dizajneri dobro poznaju muški mozak, koji voli zamišljati kakvo seksi rublje ispod odjeće krije žena za kojom se žudi, pa je rublje postalo odjeća
Vidi originalni članak

Glavni trend za proljeće/ljeto 2010. je provokativno rublje u funkciji odjeće. Modni dizajneri dobro poznaju muški mozak, koji voli zamišljati kakvo seksi rublje ispod odjeće krije žena za kojom se žudi. Također, znaju da one ponekad vole pokazati malo drskiji seksepil, pa su dizajnirali zavodljive komade na radost obaju spolova. Marc Jacobs ponudio je varijantu za odvažne kokete - grudnjak koji se nosi preko topa. One malo suptilnije i manje izravnije mogu birati između elegantnih negliže-košulja Stelle McCartney, svilenih grudnjaka kao dio večernjih haljina kombiniranih s čipkom majstorske izrade zaigranoga Galliana za Dior ili Pradina topa posutog šljokicama koji neutraliziraju siva i boja pijeska. Modne “besramnice” smjelo će se odlučiti za grudnjake zelenih, plavih ili ružičastih nijansi u kombinaciji s prozirnim tunikama, poderanim jeansom ili dekadentnim perjem.

Suvremena žena ratnica
Metalni ukras koji je poslužio umjesto nakita i izazovni negliže čine seksi opravu za suvremenu ženu ratnicu, koja može pokoriti sve ispred sebe. Kreacija je djelo Jeana Paula Gaultiera za proljeće 2010.



Dior za žene sa stavom “ja sam kraljica noćnog života”
Ženstvenu Diorovu kreaciju čini prozirni korzet s istaknutim grudnjakom i prozirna svjetlucava suknja. Na pisti je idealna na golu kožu, a u noćnom klubu savršeno pristaje na guste crne čarape ili tajice. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • daca95 18.02.2010.

    joa+sh da pocnu da oblace gace preko pantalona xD

  • user_39717 18.02.2010.

    A rublje inače nije odjevni predmet? Kud bi ga vi smjestili, u namještaj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare