To je to što me zanima!

Okitila bor, pa primijetila nešto čudno: 'Vidjela sam kako me iza grane gleda par crnih očiju...'

Ginu su malene oči gledale iza božićnih kuglica, a kad je pomaknula granu shvatila je da ima gosta. Miš je mirno sjedio na grani, a ona je napisala da je mislila da će poludjeti i da treba pomoć
Vidi originalni članak

Amerikanka Gina je na svom TikTok profilu objavila video koji je ubrzo postao hit i dosegao gotovo tri milijuna pregleda. Na videu je uspjela snimiti miša koji joj je bio u božićnom drvcu

- Ja bih na tvome mjestu zapalila cijelo drve istog časa od straha - napisala je jedna od pratiteljica.

POGLEDAJTE VIDEO: Alpake uživaju u božićnom drvcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žena je obrnutom stranom metle išla provjeriti je li dobro vidjela, pa je među bjelkastim plastičnim granama otkrila malenu životinju.

@gina_premmama

# Help!!!!!!

♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

- Mislila sam da ludim - napisala je Gina, pa ubrzo nakon snimila i nastavak popularnog videa, u kojem se mogu vidjeti njezine dvije mačke koje su istjerale nesretnog miša.

- Obećanjem da miš nije ozlijeđen tijekom snimanja ovog videa. On je ispraćen van, kao i moje božićno drvce - napisala je.

DA IZGLEDA SAVRŠENO Malo blagdanske matematike: Otkrila kako izračunati idealan broj lampica za božićnu jelku

U mnoštvu komentara ljudi su tvrdili kako ne bi preživjeli da im se to dogodilo.

- Umrla bih na mjestu od straha - našalila se pratiteljica, a druga je dodala da može zahvaliti bogu na mačkama koje su ju spasile.

@gina_premmama #TikTokHolidays #fyp #mouse ♬ Mouse in the House - Hullabaloo

Neki su podijelili i pametan savjet za ostale, a to je da dobro protresu svoja plastična drvca kad ih vade iz kutije, upravo zbog ovakvih situacija. 

- Baš je sladak, on je mislio da je božićna dekoracija - našalio se jedan pratitelj, dok se drugi složio i upitao zašto se to njemu nikada ne može dogoditi.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare