To je to što me zanima!

Omiljena torba princeze Diane dobila je vrhunski redizajn

Kreativni direktor Guccija, Alessandro Michele, odlučio je nazvati novu redizajniranu torbicu imenom princeze koja ju je proslavila u svijetu. Tako je rođena Gucci Diana koja dolazi u sedam boja s drškama od bambusa
Vidi originalni članak

Princeza Diana bila je velika modna ikona baš poput popularne Carrie Bradshaw i Audrey Hepburn u 80-im i 90-im. Njezine modne kombinacije pratio je cijeli svijet, a može se reći kako je postavila i nekoliko trendova koji su i dan danas u modi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lady Di 90-ih godina obogaćivala je svoje kombinacije s bež antilop torbom luksuznog brenda Gucci, koju karakteriziraju dvije bambusove ručkice. Nju je nosila skoro svugdje, posebice uz ležeran outfit - traperice, običan T-shirt i mokasinke, a ponekad bi na to sve nabacila i elegantni, ali opet obični blejzer.

Osim ležernog looka, torbicu je savršeno iskombinirala i uz sportski look - uz biciklističke tajice koje su sada u modi, visoke čarape, sportske tenisice i oversized majicu. Sličnu kombinaciju mogli smo vidjeti i na supruzi Justina Biebera, Hailey

Princeza Diana mogla je svaki stil isfurati, a neke fotografiju prikazuju kako je ovaj model torbe birala čak i s elegantnim haljinama.

Nakon toliko godina, kreativni direktor brenda Gucci, Alessandro Michele, odlučio je redizajnirati ovu hit torbu, a s obzirom na njezinu povijest, mogao ju je nazvati samo imenom princeze koja ju je proslavila u svijetu.

Tako je rođena Gucci Diana, suvremena varijanta originalnog modela. Razlikuju se od originala u remenima od neonske kože koji su pričvršćeni oko drški od bambusa.

Model će biti dostupan od 6. srpnja u tri veličine i sedam boja: crnoj, bijeloj, žutosmeđoj, smaragdno zelenoj, crvenoj, svijetloplavoj i ružičastoj i to u tri različite veličine: srednjoj, maloj i mini.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare