Lifestyle

Komentari 0

Omiljena torba princeze Diane dobila je vrhunski redizajn

Omiljena torba princeze Diane dobila je vrhunski redizajn

Kreativni direktor Guccija, Alessandro Michele, odlučio je nazvati novu redizajniranu torbicu imenom princeze koja ju je proslavila u svijetu. Tako je rođena Gucci Diana koja dolazi u sedam boja s drškama od bambusa

Princeza Diana bila je velika modna ikona baš poput popularne Carrie Bradshaw i Audrey Hepburn u 80-im i 90-im. Njezine modne kombinacije pratio je cijeli svijet, a može se reći kako je postavila i nekoliko trendova koji su i dan danas u modi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Lady Di 90-ih godina obogaćivala je svoje kombinacije s bež antilop torbom luksuznog brenda Gucci, koju karakteriziraju dvije bambusove ručkice. Nju je nosila skoro svugdje, posebice uz ležeran outfit - traperice, običan T-shirt i mokasinke, a ponekad bi na to sve nabacila i elegantni, ali opet obični blejzer.

Osim ležernog looka, torbicu je savršeno iskombinirala i uz sportski look - uz biciklističke tajice koje su sada u modi, visoke čarape, sportske tenisice i oversized majicu. Sličnu kombinaciju mogli smo vidjeti i na supruzi Justina Biebera, Hailey

Princeza Diana mogla je svaki stil isfurati, a neke fotografiju prikazuju kako je ovaj model torbe birala čak i s elegantnim haljinama.

Nakon toliko godina, kreativni direktor brenda Gucci, Alessandro Michele, odlučio je redizajnirati ovu hit torbu, a s obzirom na njezinu povijest, mogao ju je nazvati samo imenom princeze koja ju je proslavila u svijetu.

Tako je rođena Gucci Diana, suvremena varijanta originalnog modela. Razlikuju se od originala u remenima od neonske kože koji su pričvršćeni oko drški od bambusa.

Model će biti dostupan od 6. srpnja u tri veličine i sedam boja: crnoj, bijeloj, žutosmeđoj, smaragdno zelenoj, crvenoj, svijetloplavoj i ružičastoj i to u tri različite veličine: srednjoj, maloj i mini.

 

 

Najčitaniji članci