To je to što me zanima!

Omiljene kockice koje svi zovu ‘gingham’ - hit su ove sezone

Već prošle sezone zavladale su modnim pistama, a čim je stiglo proljeće - odmah smo ih izvadili iz ormara. Dolazi gingham ili karirani uzorak! Od haljina i hlača do sitnih modnih detalja, kockice su posvuda!
Vidi originalni članak

Nekoliko je uzoraka koji su apsolutno vječni. Među njima je i tzv. gingham ili karirani uzorak. No ne bilo kakav, nego onaj koji podsjeća na stolnjak za piknik.

I to mislimo u najboljem mogućem smislu. Gingham je zavladao još prošle sezone kad su se uz njega pojavili ženstveni volani na romantičnim bluzama, a nije bilo fashionistice koja u ormaru nije imala barem jednu takvu. I fotografije na Instagramu dokazivale su isto.

Svaki hashtag #ootd (ili odjevna kombinacija dana) u sebi je imala barem jedan karirani komad. Modna kuća House of Holand jedna je od najvećih zaljubljenika u ovaj uzorak. Osim upečatljive haljine s još upečatljivijim slojevima volana, gingham krasi i maramu oko vrata, a ovaj savršen styling idealan je za sve proljetne prilike.

Ne brinite, u ovom uzorku ne morate biti od glave do pete da biste i ove sezone bili u trendu. Znamo da postoje one među vama koje ipak biraju monokromatske kombinacije koje tu i tamo začine s pokojim efektnim detaljem. Tu uskače karirani uzorak.

Sva sreća pa postoje omiljeni high street brendovi koji potvrđuju onu staru - dobar stil krije se u detaljima. Pa su tako dućani prepuni kariranih marama, torbi koje krase karirane marame, obruča za kosu u ovom uzorku, a čak i cropped topovi s ginghamom mogu odigrati ulogu detalja, ako će ostatak kombinacije biti u jednoj ili dvije boje.

Pogledajte kako to radi dizajner Rahul Mishra.

Osim u omiljenoj plavoj, gingham najčešće dolazi i u crvenom izdanju, a fashionistice koje se žele isticati u masi izabrat će jarkoružičasti karirani uzorak.

Više ideja za kombiniranje omiljenih kockica i prijedloge iz dućana možete pročitati u novom Budi.IN magazinu koji je na kioscima uz 24sata od subote, 29. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • black_cat 23.05.2017.

    na domicilnom hrvackom- stolnjak uzorak..

  • mily 28.04.2017.

    volim se ,,skockati,,, ali ne volim odjeću na kockice:))

  • Berger117 28.04.2017.

    ujedno su i učinkovite ako ispišemo brojke vodoravno i slova okomito i onda zaželimo da nas se počeše na G-4 ;..D

Komentiraj...
Vidi sve komentare