To je to što me zanima!

One postavljaju trendove: 10 ideja za novogodišnji make up

Upečatljiv makeup ne znači gomilu šminke na sebi i pretjerivanje - on podrazumijeva strateški naglašene dijelove lica zbog čega izgledati glamuroznije i istaknuti svoju prirodnu ljepotu
Vidi originalni članak

Ovih 10 zvijezda i njihov odabir makeupa može vam poslužiti kao inspiracija za novogodišnji look. Ni jedan od njih nije pretjeran, ali je upečatljiv. Sretna Nova godina! 

1. Emma Stone - nosi tamno-crveni ruž, sedefasto bijelo sjenilo i mačkastu liniju eyelinerom koja je upotpunila ovaj klasičan, a upečatljiv look. 

2. Allison Williams - nosi plavkasto-sivi smokey eyes, lijepo osjenčano lice i nježni ruž u boji usana. Kosa joj je pomaknuta s lica, ali puštena. Cijeli look upotpunila je visećim naušnicama. 

3. Hannah Davis - svijetlim očima odlično pristaje smeđi smokey eyes, naglašen u kutovima bijelim sjenilom, mačkastom linijom eyelinera i umjetnim trepavicama. Za odvažan look ona je izabrala naušnicu na donjoj usni. 

4. Karlie Kloss - s klasičnim lookom koji se sastoji od odvažnog crvenog ruža, nježnog sjenila i eyelinera nikad nećete pogriješiti. 

5. Lily Collins - objeručke je prihvatila vamp-goth izgled i odlično joj stoji. Tamno smokey sjenilo i ruž u gotovo identičnoj boji odlično naglašavaju njezinu svijetlu put i tamne oči. 

6. Jennifer Lawrence - ovaj look baziran je na upečatljivom i sofisticiranom makeupu koji će dati dovoljno glamura uz nježno zlatno sjenilo i lagano sedefasti ruž. Ne nosi puno maskare niti umjetne trepavice, a obrazi su lagano istaknuti rumenilom. 

7. Sofia Vergara - nikad ne stavlja previše šminke, a uvijek izgleda zanosno. Ključ je u pravoj mjeri. Ovdje je glavni naglasak na ružu boje fuksije te lagano istaknutim očima smeđim sjenilom, eyelinerom i olovkom ispod donjeg kapka. 

8. Emily Ratajkowski zna kako se istaknuti, a njezin makeup idealan je za novogodišnje lude zabave. Mačkasti look postigla je plavo-zelenim svjetlucavim sjenilima, a oči su dodatno osjenčane tamno-sivim sjenilom na strateškim mjestima. Zbog ovako istaknutih očiju, na usnama će biti dovoljan nude ruž. 

9. Cara Delevingne - lijep osjenčane i istaknute oči pola su blagdanskog looka, uz koji vam je sasvim dovoljna lagano valovita kosa i nježna boja usana. 

10. Kendall Jenner - kod nje je ovdje makeup odmjeren, a efektan, dok glavni dojam ostavlja ju kosa i upečatljive zmija-naušnice.

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • PATRICIA 30.12.2016.

    7,8 odlicno,a 9 mi izgleda kao Zombi.

  • PATRICIA 30.12.2016.

    Vamp-goth izgled...fenomenalno!

  • oko za oko pasta za zube 👻 30.12.2016.

    nekima ni šminka ne pomaže

Komentiraj...
Vidi sve komentare