To je to što me zanima!

Opsjednuta Disneyem: Tijelo je prekrila tetovažama iz crtića

Jodie Dunlop se bez sumnje može nazvati gorljivom obožavateljicom, a ona se slikama animiranih likova na tijelu ponosi jer su dokaz da je zadržala nevin, djetinji duh. I njena djeca ih obožavaju
Vidi originalni članak

Kad je otac Jodie Dunlop preminuo, odlučila mu je odati počast tetovažom likova iz crtića 'Knjiga o džungli' u znak sjećanja na sva vremena kad su ga zajedno gledali. Ta 32-godišnja dizajnerica torti već je imala nekoliko manjih, suptilnih tetovaža, ali je nedavno započela tetovirati i velike te joj je namjera prekriti cijelo tijelo Disney motivima, piše Mirror.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do sada je provela oko 60 sati u stolici za tetoviranje i ne žali na desetke tisuća kuna koliko je platila tetovaže, jer uveseljavaju i nju i njenu kćer. Fotografije je objavila na Facebook stranici posvećenoj Disneyu.

Njezina lijeva podlaktica prekrivena je ogromnom slikom Bambija i Feline, a a svaki centimetar kože na njenoj desnoj nozi presvučen je dizajnom Male sirene u kojem su prikazani  Ariel, kralj Trident i Flounder.

Na lijevom bedru ima Ljepoticu i zvijer, bajkoviti dvorac i brojne druge prizore iz crtića.

JUNAKINJA SVOJE 'KNJIGE' Lani crtić pomogao da se više ne boji pa o tome napisala 'knjigu'

- Obožavam Disney cijeli svoj život. Uvijek mi izazove smiješak na lice i njihovi crtići mi pokazuju da se uvijek nečemu imamo radovati. Unatoč svim preprekama, uvijek će se naći nekakav sretan završetak - kaže ona.

Jodie, koja živi sa suprugom Jonnyjem, starim 34 godine, koji također obožava tetovaže, ne vidi zbog čega bi njena opsesija crtićima bila čudna, kao ni prekrivanje cijelog tijela.

OŽIVITE DISNEYEVU PRIČU Uz malo mašte možete useliti 'Kralja lavova' u dječju sobu

- Uvijek sam željela puno tetovaža, ali sam se bojala osude ljudi. Danas za to ne marim, a većina je ljudi pozitivna spram njih - istaknula je.

Kad je izgubila oca shvatila je da je život prekratak te treba činiti ono što želi, a čak je i na njegovom sprovodu pustila pjesmu iz Disneyevog crtića, Bare Necessities.

S obzirom na ogromnu sentimentalnu vrijednost tetovaža, dugo je tražila odgovarajućeg umjetnika koji bi ih napravio te se odlučila za Beaua Redman iz Blue Cardinal Tattoo u Rochdaleu.

Planira ispuniti cijelo svoje tijelo, osim lica, a to namjerava ostvariti kroz naprednih par godina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dragan1967 24.07.2020.

    Ok .. gdje je mickey mouse?? Ne vidim .. Glavni lik svega .. Možda je intiman :))

  • sanja985 24.07.2020.

    odlicne su

Komentiraj...
Vidi sve komentare