To je to što me zanima!

Ormar vam je katastrofa? Ove dvije prijateljice to znaju, od toga su napravile biznis i seriju

Serija koja je u samo kratko vrijeme postala super hit predstavlja Cleu i Joannu, dvije prijateljice i suradnice koje sređuju ljudima stanove, ormare i sobe te uvode red u inače kaotične prostore
Vidi originalni članak

Clea Shearer i Joanna Teplin bave se tuđim stvarima u novoj seriji "Home Edit: Get organized" na Netflixu, u kojoj pokazuju kako sređuju garderobe, a već su bile kod slavne svjetske stilistice Rachel Zoe i glumice Reese Witherspoon.

Suradnice i prijateljice, Clea i Joanna na ležeran način ulaze u domove, gdje ih vlasnice puštaju da srede prostor, bilo da je riječ o useljenju ili uređivanju postojeće situacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakit inspiriran Hendrix mostom u Zagrebu potpisuje umjetnik Adriano Nokaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U seriji dijele i savjete - primjerice, slažite odjeću po vrsti, težini ili boji, ovisno kako je koristite. Radnja je dinamična, konstantno rješavaju neke sitne prepreke ili raspravljaju kako će i što gdje staviti.

Slaganje i organizacija za njih je put do uspjeha, a formula očito djeluje, jer u svaki kaos uvode red i smisao. Nerijetko slažu po bojama, no prije svega popričaju s vlasnicom kako bi otkrili kako i što želi.

SHOW SE NASTAVLJA Chanel će svoju novu Métiers D’Art kolekciju predstaviti u veličanstvenom dvorcu

Garderoba je slika lifestylea, stoga ako nešto iz nje ne nosimo, neka to ide na dno ormara ili u posebnu ladicu da ne smeta.

SECOND HAND REVIJA Projekt Ilica Q'Art predstavio kolekciju redizajnirane odjeće

Ljudi općenito imaju previše stvari i tu ulaze njih dvije, koje objektivno slažu prostor i logično smještaju stvari na svoje mjesto. Ili ih bacaju.

OUTFIT DANA Hibrid jakne i košulje sivog tona idealan je za prohladna jutra

Clea i Joanna imaju vlastitu formulu po kojoj kreiraju organizaciju u prostoru, a da na kraju sve bude oku ugodno, praktično i smisleno.

Žive u Nashvilleu te posjećuju kuće poznatih, ali i nepoznatih ljudi, kako bi im u živote unijele dozu organizacije i sredile prenatrpane ormare i garderobe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Rara Avis_1 16.09.2020.

    Moje tri majice, par cipela i jedne tenesice i nije problem posložiti...:))

  • 16.09.2020.

    da platim nekom da mi sredjuje ormar,? toliko blesava ipak nisam, a ni namjere nemam novac na to trositi.

  • Gallus385 16.09.2020.

    zagorska puntarica opet ---Izvrsno rečeno. Konačno netko zdravog razuma da objasni ljudima kako obuća nije za ormar zajedno sa odjećom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare