To je to što me zanima!

Osmogodišnji dječak godišnje zaradi čak 26 milijuna dolara

Od svoga kanala napravio je popularni brend pod nazivom Ryan's World, a ima 23 milijuna pretplatnika. Krenulo je polako sve dok videozapis iz srpnja 2015. godine nije postao viralan
Vidi originalni članak

Američki poslovni magazin Forbes sastavio je listu deset najplaćenijih Youtubera 2019. godine, a osmogodišnji Ryan Kaji već je drugu godinu zaredom na prvome mjestu.

Dječak je stvorio poslovno carstvo od pregleda igračaka i to uz pomoć roditelja. Oni su pokrenuli YouTube kanal kad je imao tri godine. Na videima odmotava poklone i nove igračke, a godišnje zarađuje čak 26 milijuna dolara. Pokrenuo je i vlastitu liniju igračaka.

Od svoga kanala napravio je popularni brend pod nazivom Ryan's World, a ima 23 milijuna pretplatnika. Krenulo je polako sve dok videozapis iz srpnja 2015. godine nije postao viralan. U videu Ryan otvara i pregledava kutije koje sadrže više od 100 igračaka iz animiranog filma 'Auti' kompanije za kompjutersku animaciju Pixar. Taj video sada ima više od milijardu pregleda. 

Poslovno carstvo malog Ryana sada je zasigurno kompliciranije, preraslo je u televizijsku emisiju uz pomoć tvrtke za djecu Pocket.Watch. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ronald555 24.12.2019.

    Neznam koja budeala gleda te gluposti

  • mongolskipijetao 24.12.2019.

    Bravo mali...samo tako,ne skreci sa puta

  • BlackRaven 24.12.2019.

    Ne zaradjuje on nista, nego roditelji, kome to nije jasno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare