To je to što me zanima!

Ostavljaju kapute i jakne na mostu, za one kojima je hladno

Čak i ako imate samo jedan kaput viška, donesite ga i objesite na most jer nekome sigurno treba. Zamislite kada bi svi to napravili, rekao je organizator akcije Patrick Fryers
Vidi originalni članak

‘Warm For Winter’ je naziv kampanje koja potiče lokalno stanovništvo da ostavlja kapute i jakne koji im ne trebaju za ljude kojima su potrebni. Žitelji Dublina odazvali su se na apel i 'zatrpali' most Ha’penny toplom odjećom kako bi i siromašnijim sugrađanima tijekom zime bilo ugodno i toplo. 

Na mostu stoji poruka: 'Treba li vam jedan, uzmite. Želite li pomoći, ostavite', a akcija traje dok traje i zima.

Začetnik kampanje je Patrick Fryers. Vidio je koliko beskućnika ima u irskoj prijestolnici, a sa druge strane, mnogi imaju pretrpane ormare odjećom koju ne nose.

- Čak i ako imate samo jedan kaput viška, donesite ga i objesite na most jer nekome sigurno treba. Zamislite kada bi svi to napravili, a nije to nešto tako teško - rekao je i dodao da će se ovom akcijom aktivno baviti sve do kraja hladnih zimskih mjeseci, prenosi irelandbeforeyoudie.com.

ODGOVOR SA SJEVERNOG POLA Evo što se događa s pismima poslanima Djedu Božićnjaku...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 17.12.2019.

    lijepo siromašnima treba pomagati

  • 17.12.2019.

    Bas lipo od njih, a ja ostavljam ispred Plodina svaki put kad imam nesto sto ne nosim, ili sto nisam nikad obukla/obula.

  • muskarac 17.12.2019.

    ja sam mislila da u dublinu nema beskucnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare