To je to što me zanima!

Osvoji godišnju zalihu goriva uz četiri kupona samo iz 24sata

Dijelimo jednu darovnu karticu Adria Oil u vrijednosti 14.000 kn i osam darovnih kartica Adria Oil u vrijednosti 2000 kn. Trebate poslati četiri kupona
Vidi originalni članak

U utorak krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti godišnju zalihu goriva. Dijelimo jednu darovnu karticu Adria Oil u vrijednosti 14.000 kn i osam darovnih kartica Adria Oil u vrijednosti 2000 kn.

Tvrtka Adria Oil specijalizirana je za veleprodaju i maloprodaju naftnih derivata. Osnovana je 2003. godine, kad je otvoren prvi benzinski servis na Malom Lošinju. Tvrtka trenutačno ima 30 benzinskih postaja i prisutna je na širem području Republike Hrvatske. Sljedeći mjesec otvaraju prvi Adria caffe&food restoran u sklopu novog benzinskog servisa u Jastrebarskom. Što se asortimana tiče, u ponudi Adria Oilovih servisa su sve vrste goriva, a posebno se ističu aditivirana premium goriva G-POWER kvalitete koja dokazano produljuju životni vijek motora, smanjuju potrošnju goriva i štetne emisije u okoliš. Tvrtka nudi dostavu lož ulja do kućnog praga. Osim naftnih derivata, na benzinskim postajama u okviru Adria marketa u ponudi je više od 2500 artikala, a u sklopu većine benzinskih servisa nalaze se spomenuti Adria caffe barovi i uskoro novootvoreni restoran gdje Adria Oil svojim kupcima u modernom i ugodnom ambijentu nudi osvježenje uz široku gastro ponudu.

Od utorka, 19. travnja do petka, 22. travnja svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom pet dana sakupiti ukupno četiri kupona. U subotu, 23. travnja bit će objavljen jedan joker kupon, koji može zamijeniti jedan od propuštenih kupona. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji tijekom nagradne igre sakupe četiri nagradna kupona ili tri kupona i jedan joker kupon, ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 700, 10002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - "Osvoji godišnju zalihu goriva". Ni jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži četiri kupona od kojih su minimalno dva ista neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na gore navedenu adresu do petka, 6. svibnja do 9 sati. Isti dan iza 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije, uz nadzor tročlane komisije.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri  “Osvoji godišnju zalihu goriva”, koja se održava od 19. travnja do 23. travnja 2022. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda od 19. travnja 2022. do 13. svibnja 2022., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internetskim stranicama društva 24sata d.o.o. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom “odjel marketinga GDPR”, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka i pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare