To je to što me zanima!

Otkrij sve tajne homeopatije i moćnih talismana u Astralu

U novom broju otkrijte tajne poltergeista, pročitajte veliki astroprofil Vage i prognoze, a svi čitatelji dobivaju i bonove uz koje mogu ostvariti popuste na www.mondo.hr
Vidi originalni članak

U najnovijem broju najboljeg astrološkog i ezoterijskog magazina u Hrvatskoj ne propustite veliku priču o homeopatiji, sve popularnijoj alternativnoj metodi liječenja. Donosimo vam i malu ljekarnu pripravaka te savjeta koju su za vas pripremili ugledni liječnici. 

Stručnjak alternativnih tehnika Ivan Gotal samo za Astral otkrio je sve o moćnoj energiji talismana te pripremio vodič za izradu, punjenje i nošenje ovih saveznika u borbi protiv zla. U Astralu, kao i uvijek, donosimo astroprognozu za sve znakove Zodijaka te veliki iscrpni astroprofil vladajuće Vage. Rubrika Astrozona dodatno će vas zabaviti otkrivajući vam kako se svi znakovi Zodijaka ponašaju prije a kako poslije seksa. 

Dean Ćebić, strastveni zaljubljenik u bonsai drvca i predsjednik bonsai udruge Zen, donosi mnoštvo priča i savjeta o umjetnosti, filozofiji i uzgoju ove drevne istočne tehnike, koja uči upornosti, a donosi mir i zadovoljstvo. Zanima li vas paranormalno, ne propustite doznati sve o moćnom poltergeistu, ali i o drugim duhovima koji opsjedaju domove. Ako ste ljubitelj znanosti, sigurno će vas zanimati priča o stoljeću mozga, u kojoj liječnici s Instituta za mozak otkrivaju sve o tajnama ovog najkompliciranijeg organa. 

Za vas smo pripremili i sve o mnemotehnikama uz koje ćete bolje pamtiti i učiti, kao i sve o zvukoterapiji gongom i tibetanskim zdjelama uz više od pedeset najboljih i najučinkovitijih recepata u liječenju octom, koji rješavaju sve vaše tegobe. Ne propustite saznati i sve o blagodatima ulja indijske konoplje te, naravno, i pronicljive odgovore Mevludina Duvančića, koji odgovara na vaša pitanja.

Na kioscima od četvrtka 25. rujna 2014. po cijeni od 14,99 kn

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Sheeena 24.09.2014.

    Kad bude ušao u mene onda ću vjerovati u poltergeiste do tada...

  • misko2k 24.09.2014.

    Melvudin Duvančić ? Aj da ste rekli Milan Tarot još bi to i uzeo , ipak ovaj je doktorirao tu vrstu magije i međunarodno je poznat i sudjeluje na raznim sipozijima , pod motom "Lud, zbunjen, para-normalan"

  • numero uno 24.09.2014.

    Homeopatija?!, Stvarno ste dno dna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare