To je to što me zanima!

Otkrijte kojih 15 stvari na ženi muškarci vole više od izgleda

Muškarci nisu baš tako površni i znaju cijeniti ženu koja je spontana, zna slušati te je prirodna. Otkrijte koje osobine jamče dugoročnu ljubav prema željenoj ženi
Vidi originalni članak

Iako je fizički izgled ono što većina njih prvo primijeti, ako ih djevojka uistinu zainteresira onda izgled postaje manje bitna stavka, a više su im bitne druge osobine. Vjerovale ili ne, postoji mnogo drugih, ne-fizičkih stvari koje muškarci mnogo više vole od dobrog izgleda kod žena. 

Iako je fizički izgled ono što većina njih prvo primijeti, ako ih djevojka uistinu zainteresira onda izgled postaje manje bitna stavka, a više su im bitne druge osobine. Vjerovale ili ne, postoji mnogo drugih, ne-fizičkih stvari koje muškarci mnogo više vole od dobrog izgleda kod žena. Jedna od njih je definitivno volja za kuhanjem. Iako  zvuči kao klišej, oni vole žene koje znaju kuhati ili to žele naučiti. Kod njih se tada pali tradicionalni dio mozga da će žena biti dobra domaćica i to ih naprosto privlači. Naravno da to nije jedini način da ga zavedete, ali je vrlo dobar. 

Više pročitajte na Žena.hr.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • kung fu panda 31.07.2014.

    ideš sutra 15 stvari što žene vide na muškarcu 1 kuća od 500m2 2.novčanik s platinastom karticom 3.debeli račun u banci 4.mrtvi roditelji 5. jedinac 6. visok 2m 7.atletske građe 8.šutljiv 9.ispunjava sve hirove 10.čistaćica 11.vikendica na moru 300m2 12.dobro kuha 13.zna za što služi kanta za prljavi veš 14.jahta da se nađe 15.da fino miriše jedini problem što većina takvih muškaraca već ima dečka

  • Plavusa131 31.07.2014.

    Nista ljepse od zgodnog frajera sa kuhacom u ruci:)

  • crni kos_1 31.07.2014.

    Mislim da to nije točno, kuhanje danas i nije nešto posebno. Važnijim mi se čini da žena zna aktivno slušati, da ima smisla za lijepo i moguće najbitnije, da je čvrsta i karaktera osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare