To je to što me zanima!

Otkrijte najbolja mjesta za upoznavanje slobodnih frajera

Studije pokazuju da se sve manje parova upoznaje u izlascima, a puno češće mjesto na kojem se susreću slobodni muškarci je posao, teretana, park, trgovina...
Vidi originalni članak

Ako još uvijek niste našli onog pravog muškarca za sebe, postoji velika mogućnost da niste tražili na pravim mjestima. U nastavku, mi vam otkrivamo top pet takvih mjesta.

Jedna od takvih je trgovina. Ovdje nije riječ o lokalnim dućanima, već o velikim supermarketima. Što se toga tiče, mogućnosti su ogromne. Stoga ako idući put tijekom šopinga ugledate nekog zanimljivog kandidata jednostavno došećite do njega i pitajte ga da li možda zna gdje se nalazi određeni proizvod. Ili ga zamolite da vam pomogne staviti nešto teško u kolica. To je odličan način da započnete komunikaciju. Najgore što se može dogoditi je da vas ignorira, no koga briga, ionako se ne poznajete.

Još mjesta za upoznavanje slobodnih muškaraca otkrijte na Žena.hr.

Idi na 24sata

Komentari 287

  • marija070 30.11.2014.

    a u mulleru jel ima frajera dobrih?

  • Queen24 22.11.2014.

    Ja sam svog muža upoznala na faksu!

  • Belzebub 21.11.2014.

    Ma divno, bravo 24 sata...ne znam kako mi prije nije palo na pamet da tražim nekog lika da mi skine kekse s ngornje police ili metne paket od 6 mineralnih u kolica. Možda zato što se na t aj način ne započinje komunikacija, već je kratko "Hvala - Molim, nema na čemu". Što bi onda na to trebala reći "Ima, ima, kako ne. Hajde da vani na parkingu podijelimo kekse i dodajemo si flašu vode".

Komentiraj...
Vidi sve komentare