To je to što me zanima!

Otkrijte što vas čeka u predstojećoj 2010. godini

Kroz veliku ljubavnu, poslovnu i zdravstvenu prognozu horoskopskih znakova otkrijte što vas čeka tijekom 2010. godine u svim životnim poljima
Vidi originalni članak
OVAN: Vole previše razmišljati pa ih nerijetko zaboli glava. Glavobolje su najveća boljka ovog znaka, pa bi se zato trebali češće opuštati. Nastojte ne shvaćati sve preozbiljno i pazite na prehranu. Jedite rajčice, paprike i ciklu kako bi otklonili glavobolje. 

BIK: Najčešće ima problema s grloboljama i suhoćom u grlu. Bikovi bi zato trebali piti puno tekućine na dan i tako se zaštititi od dehidracije. Čaj od sljeza i brijesta također će pomoći te opskrbiti organizam vitaminom C. Zbog toga će Bik biti jak cijele godine.

BLIZANCI: Blizanci su po prirodi jako znatiželjni pa se upravo zbog previše informacija lako uznemire. Skloni su i bolovima u mišićima te problemima s dišnim sustavom. Trebali bi se povremeno odmoriti od tehnologije te jesti pregršt povrća.

RAK: Rakovi su skloni probavnim poteškoćama kao i problemima s jednjakom. Trebali bi pripaziti i na količinu kofeina te na hranu koja bi mogla izazvati alergijske reakcije. Od hrane bi trebali jesti brokulu i kupus za pročišćavanje organizma te piti čaj od brijesta.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_43440 20.01.2010.

    molm vrača da mi kaže sljedeće: kad će nestati sa javne scene:mačak,ante i simona,dino i nives,kain , za mesića znam on uskoro i barba luka?molim hitno sa odgovorom???

Komentiraj...
Vidi sve komentare