To je to što me zanima!

Otkrila genijalan trik za pelene - nema više kakice po rukama!

Slučajno se umrljati kakicom dok mijenjate bebinu pelenu jedna je od najmanje glamuroznih stvari u roditeljstvu, ali ne i najrjeđa. No, jedna je majka otkrila svoj 'tajni' trik
Vidi originalni članak

Većina roditelja oko jedne stvari će se sigurno složiti - mijenjanje pelena kod beba zahtijeva ozbiljnu vještinu i smirenost, osobito ako pred sobom imate pravu malu nemirnu 'hobotnicu'.

Iako ne možete očekivati tajni recept koji će umiriti vaše dijete dok mu presvlačite pelene kako bi cijeli zadatak bio jednostavniji,  ispostavilo se da postoji način na koji možete promijeniti postupak mijenjanja pelena u manje neuredan, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Djeca i očevi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, jedna je majka na TikToku otkrila svoj trik za to, a drugi su roditelji komentirali da bi ga svi trebali znati da si olakšaju život.

Podijelivši svoj savjet u videu, britanska mama dvoje djece pokazala je kako tanki papirnati sloj na poleđini pelene može oviti cijelu pelenu. U videu mama započinje skidanjem sloja i presavijanjem pojasa u njega.

@thoroughlybeautiful

Moms, have y’all EVER seen this before?! ##duet with @jasenkaxo DONT FORGET TO FOLLOW ON INSTA AND YOUTUBE ##momcontent ##momhacks

♬ Savage Remix - Megan Thee Stallion

Zatim nastavlja kotrljati pelenu tako da formira malu vrećicu prije nego što je baci u kantu - bez ikakvih mračnih prosipanja.
Oduševljena onim što je otkrila, mama je uz video napisala 'dvoje djece i još uvijek učim'.

Štoviše, američka mama četvero djece Lauren podijelila je sličan tutorial na svoj račun Thoroughly Beautiful kako bi pokazala kako dobro funkcionira i s gaćicama pelenama.

MODERNA VREMENA Koji ste tip roditelja? Provjerite

Svojih 406 tisuća pratitelja na TikToku Lauren je rekla: 'Ovo je rabljena pelena na povlačenje - samo povučete [papir] gore i on se preklopi'

@thoroughlybeautiful

Trying the pull up trick ##momhack ##thetiktokmom ##parentingtips ##momtips ##todayyearsold

♬ original sound - Lauren


Laurenin videozapis skupio je preko 126 tisuća lajkova na TikTok-u, a roditelji su oduševljeni.

Jedna je napisala: 'Mama sam gotovo osam godina i nikad nisam znala za ovo. Pokušala sam to jutros sa svojim mališanom, ovo zbilja mijenja sve'.

NOVI ŽIVOT 15 stvari do kojih vam više nije stalo kada postanete roditelj

'OMG, promijenila si mi život', hvala ti!, dodala je druga.

- Zašto je ovo tajna? Zašto nam nitko nije prije rekao za ovo? - komentirali su mnogi.

Ipak, imajte na umu da nemaju sve pelene taj dio koji će zadržati 'stvari' na mjestu.
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • anade77 25.11.2020.

    Koja glupost, imam dvoje djece a po ovome kao da ih nemam. Ne sjecam se jednog puta gdje sam se umuljala djecijom kakicom..ovo je vise jos jedan od nacina kako doci u javnost ne radeci nista

  • Opsjena 25.11.2020.

    ne virujem na čemu sve ljudi zarađuju lovu:)

  • 25.11.2020.

    Dobro jutro, u budućim člancima ćemo saznati da ovi mali sokići u tetrapaku imaju foliju i slamčica to može probiti i tako se može piti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare