To je to što me zanima!

Otkrila je da ju suprug vara s njezinom mamom, a onda je sve uspjelo postati još gore...

Kaže kako je 'bacila pogled' u mobitel svog muža dok nije gledao i šokirala se otkrivši seksi SMS poruke koje su razmjenjivali, kao i golišave fotke. Njezin otac, inače policajac, također se šokirao
Vidi originalni članak

Mama mi je preko telefona priznala da je u vezi s mojim mužem. Rekla je da će izbaciti tatu, useliti kod sebe mog muža i uzeti našu četverogodišnju kćer s njima. Moj suprug je sve priznao iste večeri. Zajedno smo kao par od moje 19. godine, a njegove 21. Majka sam i ne bih se trebala danas suočavati s ovim, napisala je anonimna žena na Redditu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I muž mi je rekao da me ostavlja kako bi se uskoro preselio kod moje mame. Saznala sam da su ljubavnici šest godina, a sve je počelo prije rođenja naše kćeri - dodala je.

Kaže kako su se njezin suprug i mama uvijek dobro slagali, ali nikada nije pomislila da bi mogli imati aferu.

ŠOKANTNO OTKRIĆE 'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

- Muka mi je kad pomislim na sve to - rekla je nesretna žena i naglasila kako sam preljub nije sve.

- Da stvar bude još gora, moj suprug priča kako želi odvesti našu kćer nekoliko tisuća kilometara dalje, od Arkansasa do Los Angelesa i dati je mojoj mami da je odgaja kao vlastitu kćer. Rekla sam mu da neće uzeti moju kćer, ali on mi se suprotstavlja i govori: 'Ona će živjeti sa mnom, a tvoja mama će joj biti maćeha' - ispričala je.

Kaže kako je njezina majka oduvijek imala visok ego i rado je glumila. Čak je nekoliko godina pohađala dramski klub.

Kaže kako je 'bacila pogled' u mobitel svog muža dok nije gledao i šokirala se otkrivši seksi SMS poruke koje su razmjenjivali, kao i golišave fotke. Njezin otac, inače policajac, također se šokirao. 

STRUČNI SAVJETI 'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

- Moj tata je konstantno pod stresom, jako je uzrujan. Ne znam kako ću se ikada moći nositi s ovim. Osim što se razvodim od muža, što on želi učiniti kako bi mogao biti s mojom mamom, pitam je kako se emocionalno nositi sa situacijom. Njih dvoje čak u šali jedno drugo zovu 'moćnim parom' - spomenula je, a prenosi Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • NaCl na Ranu 24.04.2024.

    Možda mama bolje kuha? 🤣

  • crazy mind 24.04.2024.

    nalazil sam se sa jednom samohranom majkom. imala je kcer od 17 godina koja se je pocela "cudno" ponasati. pocela me je sacekivati na ulici kada bi dolazio kod njene majke i bacati se na mene (kao da me pozdravi). kada mi je pokusala uvaliti "zvaku" okrenuo sam se i otisao. nisam ni pokusao objasniti njenoj majci razloge jer sam smatrao da bi vjerojatno optuzila mene a ne svoju kcer

  • Trstina 23.04.2024.

    Svašta, za neke stvari moraš imati dobar želudac ili dobru maštu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare