To je to što me zanima!

Otkrila kako pronaći daljinski: Stisneš gumb i javi se pištanjem

Sophie Laird, na TikToku poznatija kao The Folding Lady, podijelila je video s trikom za brzo otkrivanje daljinskog upravljača priznavši da je to naučila od svog - dvogodišnjeg sina
Vidi originalni članak

Zamislite situaciju: Večerali ste, ubacili posuđe u perilicu, stavili djecu u krevet, ispričali im dvije priče da zaspu i - napokon imate malo mira za sebe. U takvim trenuci obično ne tražimo puno, tek kokice, daljinski u ruci i neki dobar film. Ali, njega - nema. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jeftino očistite TV ili monitor računala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve ste preokrenuli: Ukrasne jastučiće, dekice za noge, stare novine, pogledali u kutiju s igračkama, u kuhinju, pa i kupaonicu, jer nikad se ne zna, no daljinskog upravljača nema ni za lijek! 

Ne ne morate probuditi sve ukućane i provesti istragu o tome tko ga je zametnuo! Mama Sophie Laird - na tik Toku poznatija kao The Folding Lady - podijelila je sa svojih 1,4 milijun pratitelja trik za brzo otkrivanje daljinskog, priznavši da je to naučila od svog - dvogodišnjeg sina. 

Jeste li znali za ovo, možda samo ja živim u neznanju? - napisala je, iznad video priloga u kojem pokazuje kako je pritisla gumbić Q na svom receiveru za kabelsku, nakon čega se u roku od dvije sekunde začulo - pištanje. Zvijer je bila zamotana u dekicu na kauču i pitanje je kad bi ga Sophie pronašla da nije saznala za taj trik.

@thefoldinglady

Did you know this or is it just me?? #sky #skytv #skyq #hack #lifehack #lifehacks

♬ original sound - Sophie Liard

Dakle, umjesto da dignete sobu u zrak, vaš reciver za kabelsku pomoći će da uđete daljinskom u trag.

Ipak, čini se da trik funkcionira samo s novijim kutijama Sky Q recivera i odgovarajućim daljinskim upravljačem, s kojim su spojene preko Bluetootha. 

Treba li reći da je video koji je Sophie podijelila začas skupio preko 178.000 lajkova te da je među njezinim pratiteljima mahom ekipa koja za ovaj trik nije znala? 

- Ovo je najbolja stvar ikad, toliko ga lako izgubim, da bi me ovo doslovno spasilo - napisao je jedan od pratitelja. Mnogi su ljuti na sebe što nisu znali koliko je jednostavno ući u trag daljinskom, i nemali broj njih odmah je isprobao funkcionira li trik. 

- Probao sam, djeluje! Moja kći više ne može sakriti daljinski kada ne želi isključiti You Tube napisao je jedan, dok ima i onih koji kažu da će napokon uštedjeti na daljinskim upravljačima, prenosi The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rafo 07.02.2021.

    Kakva je korist od ovog članka i savjeta nama u Hrvatskoj?

  • Zeitgeist/ 07.02.2021.

    Mladi su jos normalni dok ne dodu u godine kad ih pocnu kondicionirati kao robove tehnologije i kapitalizma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare