Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Neviđeno! Uz ovaj trik daljinski upravljač javit će se pištanjem i znat ćete gdje je!

Otkrila kako pronaći daljinski: Stisneš gumb i javi se pištanjem

Sophie Laird, na TikToku poznatija kao The Folding Lady, podijelila je video s trikom za brzo otkrivanje daljinskog upravljača priznavši da je to naučila od svog - dvogodišnjeg sina

VIDEO

Zamislite situaciju: Večerali ste, ubacili posuđe u perilicu, stavili djecu u krevet, ispričali im dvije priče da zaspu i - napokon imate malo mira za sebe. U takvim trenuci obično ne tražimo puno, tek kokice, daljinski u ruci i neki dobar film. Ali, njega - nema. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jeftino očistite TV ili monitor računala

Pokretanje videa...

00:42

Sve ste preokrenuli: Ukrasne jastučiće, dekice za noge, stare novine, pogledali u kutiju s igračkama, u kuhinju, pa i kupaonicu, jer nikad se ne zna, no daljinskog upravljača nema ni za lijek! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne ne morate probuditi sve ukućane i provesti istragu o tome tko ga je zametnuo! Mama Sophie Laird - na tik Toku poznatija kao The Folding Lady - podijelila je sa svojih 1,4 milijun pratitelja trik za brzo otkrivanje daljinskog, priznavši da je to naučila od svog - dvogodišnjeg sina. 

Jeste li znali za ovo, možda samo ja živim u neznanju? - napisala je, iznad video priloga u kojem pokazuje kako je pritisla gumbić Q na svom receiveru za kabelsku, nakon čega se u roku od dvije sekunde začulo - pištanje. Zvijer je bila zamotana u dekicu na kauču i pitanje je kad bi ga Sophie pronašla da nije saznala za taj trik.

Dakle, umjesto da dignete sobu u zrak, vaš reciver za kabelsku pomoći će da uđete daljinskom u trag.

Ipak, čini se da trik funkcionira samo s novijim kutijama Sky Q recivera i odgovarajućim daljinskim upravljačem, s kojim su spojene preko Bluetootha. 

Treba li reći da je video koji je Sophie podijelila začas skupio preko 178.000 lajkova te da je među njezinim pratiteljima mahom ekipa koja za ovaj trik nije znala? 

- Ovo je najbolja stvar ikad, toliko ga lako izgubim, da bi me ovo doslovno spasilo - napisao je jedan od pratitelja. Mnogi su ljuti na sebe što nisu znali koliko je jednostavno ući u trag daljinskom, i nemali broj njih odmah je isprobao funkcionira li trik. 

- Probao sam, djeluje! Moja kći više ne može sakriti daljinski kada ne želi isključiti You Tube napisao je jedan, dok ima i onih koji kažu da će napokon uštedjeti na daljinskim upravljačima, prenosi The Sun. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru