To je to što me zanima!

Otvara se prvo inkluzivno kino za gluhe na otvorenom u Rijeci

Osim projekcije u srijedu, 8. rujna, u UGIN Filmskom vrtu bit će održane projekcije u petak, 10. rujna i u ponedjeljak, 13. rujna, kao i projekcije u sklopu Film svima 2021., 23.-25. rujna, sve u 20 sati
Vidi originalni članak

Prvo inkluzivno kino na otvorenom u Rijeci bit će otvoreno u srijedu, 8. rujna, u dvorištu Udruge gluhih i nagluhih Primorsko-goranske županije, na adresi Viktora Cara Emina 9.

POGLEDAJTE VIDEO: Gluhonijemima prevodi reperske pjesme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon 5 godina suradnje, Udruga Filmaktiv i Udruga gluhih i nagluhih Primorsko-goranske županije pokreću UGIN Filmski vrt kao najavu šestog izdanja Film svima radi povećanja vidljivosti inkluzivnih programa u kulturi.

UGIN Filmski vrt u 20 sati otvara film 'Uzbuna na Zelenom Vrhu', redateljice Čejen Černić (Kinorama) koji je prilagođen za gluhe i nagluhe osobe u sklopu Film svima 2017. te je dio Film svima Medijateke inkluzivnih filmova. 

EKOTLON 2021 Prenamijenite! Pet načina na koje možete naučiti djecu zdravim ekološkim navikama

Suradnja se nastavlja na prethodne partnerske projekte Filmaktiva i Udruge gluhih i nagluhih Primorsko-goranske županije -  Film svima, Film svima svugdje i Film svima svugdje online koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda te Knjiga svima kojeg provode u partnerstvu i s Gradskom knjižnicom Rijeka, Udrugom slijepih Primorsko-goranske županije te Udrugom Portić u sklopu Godine čitanja.

Osim projekcije u srijedu, 8. rujna, u UGIN Filmskom vrtu bit će održane projekcije u petak, 10. rujna i u ponedjeljak, 13. rujna, kao i projekcije u sklopu Film svima 2021., od 23. do 25. rujna, sve u 20 sati.

ZBOG KLIMATSKIH PROMJENA 25 čuda prirode koja trebate posjetiti - dok još nisu nestala

Na programu 10. rujna je film 'Moj dida je pao s Marsa', a 13. rujna 'Vlak u snijegu'. Projekcije se održavaju u skladu s važećim epidemiološkim preporukama.

Više informacija može se pronaći na www.filmsvima.com, Facebook stranici Film svima te Facebook eventima Film svima 2021 i UGIN Filmski vrt.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare