To je to što me zanima!

Omiljeni kreator društva iz 'Tračerice' na prvoj večeri

Revija Zjene Glamočanin dobila je najviše pohvala od mladih znalaca, a svojim je kreacijama oduševio i Karim Bonnet, dizajner djevojaka iz popularne "Tračerice"
Vidi originalni članak

Revijom mladih dizajnera, od kojih su šest iz Hrvatske u četvrtak je otvoren 15. Dreft Fashion Week. Riječ je o Ivi šimunović, Abi Tomičić, Zrinki Hudi, Ani Čurić i Ivani Kuzminski te Jeleni Aleksić, Erne Ostanek i Kristine Lovko iz Slovenije. Službeni dio večeri otvorio je Portugalac sa stalnom adresom u Londonu, Louis de Gama, dugogodišnji partner Fashion Week-a. Obuću koja je upotpunila njegove modele osmislila je Anita Zanotti Štulec.

Najhvaljenija revija bila je mlade kreatorice Zjena Glamočanin iz Dubrovnika, a nakon nje kreacije su predstavile i debitantice Fashion Week-a Daniela Martinović, Lana Jozić te Natalija Smogor.

Najiščekivanija je ipak bila revija Karima Bonetta, čiju odjeću nose protagonistice megapopularne serije 'Gossip girl' . Premda je kolekciju za proljeće/ljeto 2011. već predstavio na pariškom Tjednu mode, romantične kreacije nisu ni zagrebačku publiku ostavile ravnodušnom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare