To je to što me zanima!

Ova četiri horoskopska znaka sanjaju o ljubavi na prvi pogled

Ovan sanja o intenzivnoj ljubavnoj priči ispisanoj u zvijezdama, Lav obožava dramu priželjkujući ljubav koja će ga oboriti s nogu, a koja ne ostavlja mjesta sumnji
Vidi originalni članak

Ovan

Ovan je poznat po impulzivnoj prirodi. Kada je riječ o stvarima srca, Ovnovi žele da ljubav udari poput munje. Oni žude za vezom toliko intenzivnom i neposrednom da ih ostavlja bez daha. Ovan sanja o ljubavnoj priči ispisanoj u zvijezdama, ispunjenoj strašću i avanturom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lav

Lavovi imaju smisao za dramatiku i srce koje žudi za velikom romantikom. Ova bića potajno čeznu za ljubavnom pričom koja počinje zadivljujućim pogledom preko prepune prostorije. Lavovi žele ljubav koja ih obara s nogu, ne ostavljajući mjesta sumnji.

EVO TKO ĆE NAPREDOVATI Veliki poslovni horoskop za 2024.: Lav širi poslovnu mrežu, Jarcu će se trud uskoro isplatiti

Vaga

Vage vole harmoniju. Iako teže ravnoteži u svim aspektima života, ljubav nije iznimka. Vage žele ljubav na prvi pogled koja donosi trenutni sklad i povezanost. Sanjaju o partneru čija im se prisutnost doima kao savršena melodija koja odzvanja njihovim vlastitim željama. 

Ribe

Ribe su sanjari Zodijaka. Za njih ljubav na prvi pogled nije samo želja, to je duboko uvriježeno uvjerenje. Osobe u znaku Ribe žude za ljubavlju toliko dubokom da nadilazi stvarnost. Oni traže vezu koja se čini kao prekrasan san, gdje svaki pogled obećava čarobno putovanje, piše Astrotalk.

ASTRO POHOTNICI Znakovi Zodijaka s najprljavijim mislima, stalno im je 'ono' na pameti... Jeste li među njima?

Idi na 24sata

Komentari 89

  • zavodnikbroj1 12.01.2024.

    Ovo za ribe je nažalost istina. Zbog toga često i ostanemo sami jer ne želimo niti pristajemo na površne ljubavi u svijetu gdje su velika veličina ljudi i sami površni.

  • DancingQueen 11.01.2024.

    Znala sam da me nema.😂😂

  • očipunesuza 11.01.2024.

    Ljubav na prvi pogled ,kome se desila ,taj ne zaboravlja😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare