To je to što me zanima!

Ova fina hrskava salata s pirom će piletini dati ljetnu svježinu

Pir ocijedite i stavite u zdjelice. Na njega stavite piletinu narezanu na kockice, prokulicu, cherry rajčice i zelenu salatu. Sastojke za dresing stavite u sjeckalicu te ih usitnite dok ne postane glatka smjesa
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 200 g pira
  • sol

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dresing:

  • mango
  • žlica jabučnog octa
  • 2 žlice kokosova mlijeka
  • žličica meda
  • prstohvat crvene paprike
  • 200 g prokulica
  • 1 komad pilećih prsa
  • cherry rajčice
  • miks zelene salate
  • 2 žlice maslinova ulja
  • žlica maslaca

Priprema:

Pir dobro operite i namočite u dvostruko više vode, pa ostavite nekoliko sati. Posolite vodu u kojoj se namakao, poklopite i kuhajte 35 minuta.

Skuhajte prokulice u zasoljenoj vodi pa ih ocijedite i prepolovite te kratko prepržite na 2 žlice zagrijanog maslinova ulja i protisnutog češnjaka. Posolite, popaprite i začinite s malo timijana.

Piletinu rastanjite batom i ispecite na zagrijanome maslacu. Posolite i popaprite te začinite timijanom.

STARINSKI RECEPT Daruvarske šape - prhki keksi kakve su pripremale naše bake

Pir ocijedite i stavite u zdjelice. Na njega stavite piletinu narezanu na kockice, prokulicu, cherry rajčice i zelenu salatu. Sastojke za dresing stavite u sjeckalicu te ih usitnite dok ne postane glatka smjesa.

Prelijte preko piletine i salate.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare