To je to što me zanima!

Ova torta od malina je jako brzo gotova, a okus je božanstven

Trebat će vam 500 ml slatkog vrhnja, 500 ml kiselog vrhnja, ekstrakt vanilije, 200 g šećera u prahu, 400 g zamrznutih malina, 500 g mljevenog keksa i malo šlaga iz vrećice za ukras
Vidi originalni članak

Sezona malina je već pri kraju pa je zadni trenutak da ih iskoristite za pripremu brze i fine osvježavajuće torte, koju smo pronašli na blogu koji potpisuje Staša. Možete je pripremiti i od zamrznutih malina. Za to će vam trebati tek 15-ak minuta, jer ova torta ne ide u pećnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trebat će vam 500 ml slatkog vrhnja, 500 ml kiselog vrhnja, ekstrakt vanilije, 200 g šećera u prahu, 400 g zamrznutih malina, 500 g mljevenog keksa i malo šlaga iz vrećice za ukras.

Vrhnje za šlag istucite do faze u kojoj prelazi u čvrstu strukturu. Dodajte šećeru kiselo vrhnje i istucite do kraja. Postupno dodajte mljeveni keks i zamrznute maline, pa promiješajte rukom tek da se sastojci izmiješaju.

DANAŠNJI RECEPT Ljetna poslastica - aromatične galette s tikvicama i sirom

Dodajte i ekstrakt vanilije, još jednom promiješajte i prelijte smjesu u kalup koji ste obložili prozirnom folijom. Ohladite preko noći. Tortu ukrasite šlagom iz vrećice, koji ćete istući prema uputama na pakiranju.

EVO LIJEKA ZA DOSADU! POGLEDAJTE MARATON 'TKO MI BOLJE KUHA?':

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 31.07.2023.

    fantasticna torta

Komentiraj...
Vidi sve komentare