To je to što me zanima!

Bez brige, ja ću ih čuvati: Djeco - sad ćete vježbati crtanje tate

Kao što svaki roditelj zna, treba biti kreativan ako uz toliko djece želite pronaći i vremena za sebe. Ovaj 'tata od formata' smislio je način kako da istovremeno zabavi djecu, a usput si malo odspava...
Vidi originalni članak

Ne rade samo mame oko djece, a živi dokaz je ovaj tata iz američkog Colorada koji je smislio genijalan način kako da istovremeno pazi na djecu, ali i odmori nakon naporne 12-satne smjene.

Michael Webber Jr. baš se vratio kući s posla na kojem je proveo pola dana i bio je poprilično umoran.

- Moja supruga i ja smo zajedno od srednje škole i prilično smo opušteni roditelji svoje četvero vesele djece. Kao što svaki roditelj zna, treba biti kreativan ako uz toliko djece želite pronaći i vremena za sebe. Preselili smo se nedavno od roditelja i nema nam tko čuvati djecu - počeo je svoju priču tata za Bored Pandu.

Njegova supruga je na pola sata otišla iz kuće kako bi kupila namirnice, a Michael je rekao kako će pričuvati djecu iako se jedva držao na nogama zbog 12-satne smjene u bolnici koju je upravo odradio. Da vam prevrtimo film, njegova supruga Monica se vratila iz dućana i naišla na ovu scenu:

Njen je muž spavao, a njihovo četvero djece su sjedili na podu ispred njega s olovkama i papirom te ga crtali. 

- Djeci sam rekao da da ću pozirati za njih i da trebali vježbati realizam u svom crtanju. Nagrada za najbolji crtež je jedna velika čokolada - poručio je Michael.

Njegova supruga je fotku podijelila na Facebooku uz natpis: 'Moj muž je briljantan'. Njena je objava ubrzo postala viralna.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • morioni 11.01.2020.

    On je genije! Sad ću prepisati recept od njega!

  • 07.01.2020.

    Haha super je tata :))

  • 07.01.2020.

    odličnoo

Komentiraj...
Vidi sve komentare