To je to što me zanima!

Ovan voli akciju 'na brzaka', a Ribe dugu, ali nježnu predigru

Škorpioni su na glasu kao najveći pohotnici zodijaka, a vrućim igricama se prepuštaju bez tabua. Rakovi seks uvijek vezuju uz emocije pa često pomiješaju prolaznu avanturu s pravom ljubavlju...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: S ljubavlju iz karantene: Pišu pisma Zemlji, vrlo su emotivna

Ovan: Samo da je žestoko

Niste od predigre, a jako se uzbudite kada druga strana učini prvi korak i krene prema vama. Nemate strpljenja za skidanje, već se odmah bacate u akciju. Nije nužno da dođete do spavaće osobe, učinit ćete to na prvom zgodnom mjestu jer kad se uzbudite gubite razum i isključujete se iz vanjskog svijeta. Snažna seksualna energija i samouvjerenost raspametit će vašeg partnera. Vaša omiljena poza ne postoji, bitnije vam je da se to obavi odmah i ako je moguće na neuobičajenom mjestu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik: Puteni do bola

Vrat je vaša erogena zona i ako se druga strana vješto poigra s tim dijelom vašeg tijela, postajete ludi od želje. Volite duga maženja i ne nasrćete odmah. Obožavate onaj dio prije nego što krene sama akcija. A sve poslije je samo orgazam. Znate biti nježni, ali nemate ništa protiv niti malo grubljeg seksa koji će dodatno zapaliti strast i požudu.

 

Uživate ako vidite da i partner uživa, ne samo u vašem tijelu, već i u osjećaju koji prolazi njegovim tijelom dok ga vi dodirujete. Omiljena poza vam je misionarska.

Blizanci: Može li u troje?

Prema Zodijaku ne spadate u red osobito strastvenih osoba, odnosno možete obuzdati taj zov tijela. Vašu strast zapalit će riječi, partnerova inteligencija, podbadanje, duhovitost, znanje. U seksu volte raznovrsnost i kad su tu stvari iste i predvidljive gubite interes i žudite za nekom promjenom, možda i flertom. Može pomoći igranje uloga ili čak i trojac ako vaš partner bude spreman na eksperimentiranje.

Rak: Nahrani me ljubavlju

Seks vezujete uz emocije. Obožavate duge predigre i nježne, romantične uvode.

U pravom smislu riječi, seks ne završava nakon seksa, tek tada nastupaju trenuci iznimne bliskosti, a ustajanje iz postelje netom nakon ljubavnog čina doživljavate kao odbijanje i napuštanje. Pokleknete li pred užitkom i doživite li flert, lako ćete pomiješati prolaznu avanturu s pravom ljubavlju, zaljubiti se i patiti. 

JESTE LI 'ZAKLJUČANI' S PRAVIM? Horoskop otkriva s kojim vam je znakom suđen najbolji seks

Lav: Želite biti partneru sve

Kad vam se netko svidi, odmah stupate u akciju. Sve ćete organizirati tako da željena osoba padne u vaš naručaj, no nikako nećete pristati biti druga violina. Uživate u zavođenju i seksualnim provokacijama. No, kad ste uzbuđeni, ne gubi mnogo vremena na predigru; glavna predstava – s vama kao glavnim glumcem, može odmah započeti. Najdraži vam je misionarski položaj. Vrlo vam je važno da partner glasno iskazuje zadovoljstvo i hvali vašu ljubavničku vještinu.

Djevica: Izbirljivi do bola

Zbog kontrole koju uvijek želite zadržati, nećete se strastveno i bezrezervno prepustiti seksualnom iskustvu, bar ne u prvih par susreta. Pri izboru seksualnih partnera ste vrlo izbirljivi, a osobna higijena vam je često presudan faktor. Možda nećete iznenaditi svojom maštovitošću, ali s godinama ćete usavršiti tehniku kojom ćete besprijekornim izvođenjem dovesti drugu stranu do vrhunca i ona će poželjeti još i još. Erogena zona vam je trbuh, a volite ‘s leđa’.

Vaga: Zajednički užitak

Slovite za strpljive ljubavnike, iznimno nježne, pomalo spore, ali dosta izdržljive. Strasno se ljubite, dugo mazite i milujete. Sebi i drugoj strani ostavljate dovoljno vremena, a cilj vam je zajednički užitak. Ono što uzbuđuje drugu stranu, uzbuđuje i vas. Najsretniji ste kada uspijete doživjeti orgazam istovremeno jer vam je to još jedan znak povezanosti s partnerom. Volite bočne poze, ali i oralni seks. 

Škorpion: Vruće igrice 

Na glasu ste kao najveći pohotnici Zodijaka i na ovom polju za vas nema tabua. Volite i razne seksi igračke, zavodljivo donje rublje, kožne odjevne predmete i haltere.

I što više želite svog partnera seksualno, to se više zaljubljujete jer vama su ljubav i seks često dvije strane istog novčića. Za seks vam je potreban partner koji voli eksperimentiranje, osoba svjesna svojih seksualnih potreba i koja se ne stidi pokazati da voli vruće igre u krevetu.

Strijelac: Sviđa vam se lov

Duboko ste svjesni svog tijela i njegovih potreba. Bez obzira kakve ste naobrazbe i koliki vam je stupanj samokontrole, kad vas netko privuče, želite ga bez razmišljanja – i to odmah! Vi jednostavno ne možete i ne znate čekati, sviđa vam se lov. Maštate o osobi koja će vas privući na prvi pogled i koja će vas potom bez riječi slijediti - a nakon prvog seksualnog odnosa postat će neupitno da ste oduvijek čekali nekog takvog. 

Jarac: Igrate na sigurno

Unatoč maski hladnoće, gotovo ukočenosti, skrivate neslućene potencijale iznimnog ljubavnika. Svu raskoš svoje seksualnosti pokazat ćete u zagrljaju osobe koju poznajete i u čijem se društvu osjećate ugodno. Avanture za jednu noć i neobavezne veze nisu vaš izbor. Seks vam nije najvažnija stvar u životu, a ni apstinencija vam nije strana. Volite dugo i polagano voditi ljubav i ne volite grubost, brzinu i požurivanje bilo koje vrste. 

Vodenjak: Nepredvidljivi 

Seksu se prepuštate sasvim spontano. Vaša je seksualnost pritajena, a čak i kad zavodite uz pomoć erotskih aluzija, ne ostavljate dojam osobito strastvenih ljubavnika.

Za skladan ljubavni život važniji vam je mentalni od erotskog sklada. U krevetu nemate velikih zahtjeva i niste nezasitni, no sviđa vam se kad je partner izdržljiv, maštovit i spreman na iznenađenja. Nepredvidljivi ste i kad je predigra u pitanju; nekad ćete beskrajno mnogo vremena potrošiti na maženje i uvodne igre, a nekad ćete odmah prijeći na stvar.

PROBLEMI U IZOLACIJI Najveći horoskopski pohotnici: Tri znaka ne mogu bez seksa

Ribe: Voli me nježno

Podatni ste i imate iluziju da ako se podate partneru u potpunosti, da će vas on i zavoljeti. Ne podnosite grubost i seks na brzaka i uživat ćete u zagrljaju onih koji vole duge predigre i koji seks doživljavaju kao čin stapanja s partnerom. Uz pravog partnera, koji može udovoljiti vašoj potrebi za milovanjima i romantikom, postajete prava vatra u krevetu. Najviše volite seks prije spavanja i nakon tog čina duga milovanja i razgovore.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ljubav u doba korone: Ugledali se na balkonu i sanjaju susret

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • EmilCandor 26.04.2020.

    Ispravak - prije, za vrijeme i poslije spavanja!

  • dal 26.04.2020.

    ''Vašu strast zapalit će riječi, partnerova inteligencija, podbadanje, duhovitost''....I halteri, najlonke, i čipkasti grudnjaci. A ta ''trojka''...nema šanse....ja bi se u tome pogubio, pa bi na kraju samog sebe....

  • Lola. 26.04.2020.

    Svaka žena spada u red strastvenih, i u onaj brutalan, nježan, zavodnički ili razigran tip ako pored sebe ima pravog muškarca koji to sve u njoj zna probuditi. U tome veliku ulogu igra odnos koji imaju van kreveta i kakve emocije on u njoj budi konstantno, a ne samo iza zatvorenih vrata spavaće sobe, što je malo različito od toga kako muški funkcioniraju. Ako se ona pored njega osjeća vrijedna, lijepa, da joj tu i tamo da koji kompliment, pohvali kuhinju i njezin izgled...jednom riječju voljena, ona će to znati uzvratiti. Ako s druge strane ima egoističnog i čangrizavog muškarca, nema se šta čuditi ako s vremenom i u krevetu dobije santu leda. Žena je emocija, a tu emociju treba znati upaliti, a ponajviše održavati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare