To je to što me zanima!

Ove jeseni kombinacija koju svi traže je karamela i topla smeđa

Svijetli pramenovi divno izgledaju kao okvir oko lica, odnosno smješteni na dio iznad čela. Iako nisu velika promjena, mogu osvježiti svaku frizuru. Takvu boju ima i Jennifer Lopez, koja je odlično nosi.
Vidi originalni članak

Brinete koje su u potrazi za osvježenjem kose mogu isprobati novi hit u bojenju. Riječ je o kombinaciji smeđe s bojom karamele. Takvi prošarani pramenovi na smeđoj kosi izgledaju odlično.

JEDNOSTAVNI PRIRODNI RECEPTI Domaći hranjivi pripravci za njegu kose - za jačanje, sjajnije vlasi, lakše raščešljavanje...

Svijetli pramenovi divno izgledaju kao okvir oko lica, odnosno smješteni na dio iznad čela. Iako nisu velika promjena, mogu osvježiti svaku frizuru.

Kod ovakvog bojanja riječ je o postizanju kontrasta pramenovima, a najbolje izgledaju na smeđoj kosi u kombinaciji sa pramenovima u tonovima karamele koji tada stvaraju dojam da su prirodno posvijetlili od sunca. Birajte svijetle nijanse oko lica, želite li naglasiti konture i 'otvoriti' pogled.

15 SUPER PRIJEDLOGA Savršene frizure za žene starije od 50 godina - pomladit će vas

Bojanje s karamel pramenovima daje dojam većeg volumena kosi, a ta topla boja je jedna od najpopularnijih opcija. Takvu boju ima i Jennifer Lopez, koja je odlično nosi. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare